ARAS Security A/S solgt til Lager¬crantz Group

Horten har bistået ejeren af sikkerhedsvirksomheden ARAS Security A/S med salget til Lagercrantz Group.

Det børsnoterede Lagercrantz Group er en svensk koncern med aktiviteter inden for bl.a. elektronikprodukter, forbindelsessystemer, styringsteknologi og tilstødende områder. Foto: Horten.

10.02.2022

Sponseret

Horten

ARAS Security A/S blev grundlagt i 1986 og er et af nordens førende sikkerhedsvirksomheder. ARAS Security leverer sikkerhedsløsninger med et stort udvalg inden for alarm- og kontrolsystemer, adgangskontrol, kameraovervågning og ID-kortproduktion. Virksomhedens løsninger er baseret på sikkerhedssystemet NOX, som ARAS Security er eksklusiv leverandør af i Norden. ARAS Securitys primære aktiviteter er i Danmark og Sverige.

Det børsnoterede Lagercrantz Group er en svensk koncern med aktiviteter inden for bl.a. elektronikprodukter, forbindelsessystemer, styringsteknologi og tilstødende områder. ARAS Security vil fremover være en del Lagercrantz Groups TecSec afdeling, der består af specialiserede virksomheder inden for sikkerhed og overvågning.

Horten har rådgivet sælgeren af ARAS Security A/S om alle juridiske forhold i forbindelse med transaktionen. Ansvarlig partner i teamet var Jacob Kornerup, der blev bistået af Christian Tue Rasmussen og Kathrine Jeppesen.

07.07.2022Horten

Sponseret

Ændring af udbudsloven

06.07.2022Horten

Sponseret

Lovforslag om geotermi og overskydende kvoter fra CO2-fangst

05.04.2022Horten

Sponseret

Aftale om Power-to-X sikrer nye muligheder

31.03.2022Horten

Sponseret

Med i Skatteministeriets arbejdsgruppe om vurdering af erhvervsgrunde

15.02.2022Horten

Sponseret

Ledningsdeklarationer tilsidesat ved anlæg af ny jernbane

10.02.2022Horten

Sponseret

ARAS Security A/S solgt til Lager¬crantz Group