Autoværksteder får hjælp til at optimere logistikdriften

FTZ, Danmarks førende leverandør af reservedele til de professionelle autoværksteder, vil nu sikre værkstederne betydelige tidsmæssige og økonomiske besparelser gennem personlige rådgivere og skræddersyede, innovative løsninger.

"Vores rådgivning er skabt til at frigøre værkstederne fra daglige driftsbekymringer, så de kan koncentrere sig om at servicere og reparere biler. Med en sådan aftale hos os opnår værkstederne ikke blot tidsbesparelser men også betydelige økonomiske fordele ved at benytte vores målrettede løsninger, som er skræddersyet til det enkelte værksteds specifikke behov”, siger Sonni Isaksen, regionschef i FTZ. Foto: PR-foto

13.06.2024

SCM.dk

Rådgivningstjenesten fra FTZ tilbyder værksteder en altomfattende servicepakke, der inkluderer avancerede værktøjer som en innovativ app til kemisk risikovurdering samt systemer til effektiv lagerstyring. Disse værktøjer sikrer nem adgang til nødvendige sikkerhedsdatablade og værnemidler, mens intelligent lagerstyring minimerer omkostninger ved at sikre, at værkstederne automatisk kun får fyldt op med, hvad der er nødvendigt.

Samtidig vil FTZ's forbrugskonsulenter også have fokus på værkstedernes muligheder for at investere i for eksempel mere moderne værktøj. Derudover har FTZ udviklet en FTZ App med mulighed for genbestilling via stregkoder og tilføje varer direkte, enkelt og effektivt på det arbejdskort, som bliver brugt til at fakturere værkstedets slutkunde.

"Vores rådgivning er skabt til at frigøre værkstederne fra daglige driftsbekymringer, så de kan koncentrere sig om at servicere og reparere biler. Med en sådan aftale hos os opnår værkstederne ikke blot tidsbesparelser men også betydelige økonomiske fordele ved at benytte vores målrettede løsninger, som er skræddersyet til det enkelte værksteds specifikke behov”, siger Sonni Isaksen, regionschef i FTZ.

Otte særligt uddannede forbrugskonsulenter er sendt på hjul på kryds og tværs af Danmark. Konsulenterne har et dybt kendskab til autobranchen, fungerer som personlige rådgivere for værkstederne og tilbyder direkte støtte i alt fra kemihåndtering til forbedring af dagligt forbrug af varer som møtrikker, olie og værktøj. Den tætte kontakt med værkstederne sikrer en løbende udveksling af information om de nyeste produkter og teknologier, som kan forbedre effektiviteten og lønsomheden i værkstederne.

"Vores service indvarsler en styrket indsats for at vedligeholde og udbygge de langvarige relationer, vi har til værkstederne. Vores forbrugskonsulenter vil understøtte værkstedernes hverdag med topmoderne løsninger. Det handler ikke kun om produktlevering, men om at være en proaktiv partner, der bidrager til værkstedernes fortsatte vækst og succes gennem nytænkning”, siger Sonni Isaksen.

Læs også: IT-Branchen er bekymret for Danmarks digitale udvikling

FTZs initiativ markerer et vigtigt skridt i virksomhedens fortsatte fokus på at understøtte den danske autobranche med innovative løsninger og specialiseret ekspertise. Med denne nye service sætter FTZ en høj standard for, hvad autoværksteder kan forvente af deres leverandører.

Kilde: FTZ

/ PiB

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

19.07.2024SCM.dk

ADP får 50 millioner kroner til havneudvidelse

19.07.2024SCM.dk

Cybersikkerhedsområdet får mange millioner til talentudvikling

05.07.2024SCM.dk

Ny supercomputer skal hjælpe Danmark med klima- og sundhedsudfordringer

04.07.2024SCM.dk

Nye 3D-printede rør mindsker energitab i kølesystemer

03.07.2024TrueCommerce

Sponseret

Digitaliser din supply chain

02.07.2024TrueCommerce

Sponseret

En introduktion til elektronisk fakturering

02.07.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

ZEBRA HC20 OG HC50 håndterminaler til pharma/healthcare

02.07.2024SCM.dk

Få styr på it-sikkerheden og undgå cyberangreb

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup