Bring åbner ny terminal i Greve

E-handlen spurter derudaf, og derfor har Bring indgået aftale med ejendomsudvikler om at indtage en nybygget terminal i Greve i 2020. Bring planlægger også på at bygge nye faciliteter i Trekantsområdet og forventer at automatisere så meget som muligt.

Bring har en erklæret målsætning om at være helt CO2-neutral i 2025, og centeret i Greve er derfor også udstyret med solceller på taget, automatiske porte, recirkulering af luft og god isolering af bygningen. Foto: Bring..

02.04.2019

Poul Breil-Hansen, SCM.dk

Danskerne e-handler ligesom alle andre europæere på livet løs, og det betyder hastigt stigende travlhed for logistikaktører, der distribuerer og leverer de indkøbte varer til privatadresser, butikker og afhentningssteder.

”Vi oplever markant vækst i varestrømmen, og vi kan se, at vi får brug for mere kapacitet i de kommende år. Vi er derfor glade for aftalen med Logicenter om at leje et nybygget logistikcenter i Greve, syd for København, som står klar i april 2020”, fortæller Jens Rom, adm. direktør, Bring Danmark.

”Vi oplever markant vækst i varestrømmen, og vi kan se, at vi får brug for mere kapacitet i de kommende år”, fortæller Jens Rom, adm. direktør, Bring Danmark. Foto: Bring..

Den nye terminal er på 14.872 m2 og får en loftshøjde på 12 meter, hvilket giver mulighed for pakkesortering i to etager og en såkaldt mezzanin med kontorer.

”Vi etablerer et helt nyt avanceret sorteringsanlæg til pakker op til 35 kg på centeret i Greve. Det skal sortere og fordele pakkerne på ruter til hele det østlige Danmark. Vestdanmark bliver foreløbig dækket af vores hub i Kolding; men vi forventer også at bygge nye faciliteter i Trekantsområdet. Udover pakkesortering og -distribution kommer vi også til at håndtere og sortere møbler, køkkenelementer og hårde hvidevarer til distribution til private i Danmark, ligesom vi foretager cross-docking af grænseoverskridende styk- og partigods”, fortæller Bjarne Lauritsen, director operations, Bring Danmark.

”Vi etablerer et helt nyt avanceret sorteringsanlæg til pakker op til 35 kg på centeret i Greve”, fortæller Bjarne Lauritsen, director operations, Bring Danmark. Foto: Bring..

Robotter skal aflaste
Han fortæller, at Bring planlægger at automatisere lagerdriften så meget som muligt. ”Vi er glade for teknologi og udforsker mulighederne for mobile robotenheder, der kan samarbejde og sameksistere med mennesker. Vi har stort fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø, og vi ser gerne, at robotter og automatisering kan håndtere de tunge løft og de ensidigt gentagende aktiviteter, der slider på medarbejdere. Derudover oplever vi også problemer med at finde nok arbejdskraft, specielt til natarbejde”.

Det nye logistikcenter skal også fungere som gateway til Sverige, Norge og Finland for pakker og gods der kommer fra Europa ind til Norden.

Grønne ambitioner
Bring har en erklæret målsætning om at være helt CO2-neutral i 2025, og centeret i Greve er derfor også udstyret med en masse klimavenlige løsninger. Det er for eksempel solceller på taget, automatiske porte, recirkulering af luft og god isolering af bygningen.

”Vi ønsker at være et fyrtårn inden for klima- og miljøvenlig logistik i Norden, og vi oplever også, at flertallet af kunderne aktivt efterspørger miljø- og klimaparametre samt grønne regnskaber. Vi er jo en del af vores kunders samlede forsyningskæde og spiller derfor en stor rolle for deres samlede miljøregnskab”, fortæller Jens Rom.

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Denne artikel er del af et tema:

Tema: lagerstyring og WMS i 2019

Relateret indhold

19.07.2024SCM.dk

ADP får 50 millioner kroner til havneudvidelse

19.07.2024SCM.dk

Cybersikkerhedsområdet får mange millioner til talentudvikling

25.06.2024SCM.dk

Verdion fortsætter ekspansion med opkøb af byggegrund

18.06.2024SCM.dk

Lemvigh-Müller køber 34.000 kvm. i Kolding

18.06.2024EAB Lagerindretning

Sponseret

EAB Kundecase: 4000 FLEKSIBLE M² TIL MEDICOBRANCHEN

17.06.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Party In A Box udvider lageret

14.06.2024SCM.dk

Carlsberg omlægger distribution i Taastrup

13.06.2024Fyns Kran Udstyr A/S

Sponseret

Vil du også have budgetpris på en ny traverskran?

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup