On-demand produktion af mellemlægsark

Palcut, specialister i palleteringsløsninger, viser den nye Palcut Flex-Sheet løsning på All4Pack udstillingen i Paris d. 26.-29. november. Med Flex-Sheet kan virksomheder selv producere antislip mellemlægsark til manuel palletering – efter behov og med valgfri arkstørrelse. Desuden demonstreres et nyt online-værktøj, der beregner de potentielle besparelser med Palcut palletering.

Med Palcut Flex-Sheet kan virksomheder selv producere Antim antislip-mellemlægsark til manuel palletering. Arkene stables automatisk på en palle..

Der er et behov for, at virksomhederne selv kan producere antislip mellemlægsark til den manuelle palletering. Derfor introducerer virksomheden Flex-Sheet arkskæreren, der afskærer løse mellemlægsark efter behov. Den er baseret på Palcut arkdispenseren, der er kendt fra fuldautomatiske palleteringsanlæg. Den afskærer mellemlægsark i 1/1, 1/2 og 1/4 palleformat – eller valgfrit ud fra papirrullens bredde. Den stabler automatisk arkene på en palle, så de nemt kan transporteres til palleteringslinjerne.

Palcuts Antim65 antislip papir, leveres på ruller med op til 5.000 meter og i forskellige kvaliteter – fra 90 til 400 g/m2. Flex-Sheet er med et meget lille ”footprint” nem at placere i virksomheden.

– Mange af vores kunder har pakkelinjer, hvor de håndpakker. Her har de ofte behov for en ”on-demand” løsning, hvor de internt kan producere mellemlægsark, siger Lars Østergaard Jonasen, produktchef hos Palcut, og fortsætter:

– Med en Palcut Flex-Sheet kan de skære ark til de forskellige pakkelinjer. Fordelen er stor fleksibilitet samt reduceret lagerplads og mindre lagerbinding.

Antim65-papiret erstatter typisk ark i kraftig karton eller bølgepap. En særlig coating giver papiret antislip-egenskaber, der stabiliserer pallerne og dermed reducerer risikoen for transportskader.

Hvis du ønsker et online værktøj til beregning af de potentielle besparelser så tryk her.

26.09.2019Palcut A/S

Sponseret

AQUA D’OR has chosen the Palcut solution

03.06.2019Palcut A/S

Sponseret

Bæredygtighed fra Palcut: FSC®-godkendt antiskridpapir

26.02.2019Palcut A/S

Sponseret

On-demand produktion af mellemlægsark

26.02.2019Palcut A/S

Sponseret

Vital Petfood: "Slut med omstillingstid til palletering"

04.04.2018Palcut A/S

Sponseret

Positive testresultater af Palcuts antislip papir