Positive testresultater af Palcuts antislip papir

Palcut A/S, specialist i løsninger til palletering, har fået testet friktionsevnen på deres Antim antislip papir, hos et anerkendt testinstitut i Tyskland. Resultaterne er meget positive for Antim papiret, der bruges som mellemlægsark på paller.

En almindelig papkasse placeret på Antim mellemlægsark står dobbelt så godt fast som, hvis den er placeret direkte på en anden papkasse..

Palcut leverer antislip papir til stabilisering af varer, der stables på paller. På den måde bliver transporten af varerne sikret bedst muligt ¬– både under intern transport med truck og eksternt med lastbiler og andre transportmidler. Palcut er pionér inden for området og har arbejdet med at udbrede kendskabet til antislip papir som mellemlægsark gennem mere end 10 år.

Klare tal fra tysk test
Nu har virksomheden fået papir på, at deres Antim papir ikke kun i praksis, men også i test under kontrollerede forhold har en betydelig antiskrid-effekt. Et anerkendt testinstitut i Tyskland har testet friktionsevnen på deres antislip papir, Antim65 og Antim Light. Resultaterne er meget positive.

Står dobbelt så fast
Antim65 papiret har en friktion på 0,92 i versionen på 110 g/m2, når det placeres på poleret stål, som er referencen i test. Målingen er en såkaldt dynamisk test, der svarer til en transportsituation. Det er et godt resultat, ikke mindst når man sammenligner med en almindelig ru papkasse, der har en friktionskoefficient på cirka 0,4, eller med en glat sæk med f.eks. dyrefoder placeret på samme polerede stålplade, som har en friktionskoefficient på kun 0,1-0,2.

- Testen viser entydigt, at vores Antim antislip papir har en positiv effekt på palletering og stabilitet. Det er ikke kun noget, vi påstår, siger Lars Østergaard Jonasen, produktchef hos Palcut.

- Populært sagt står en almindelig papkasse placeret på Antim antislip papiret dobbelt så godt fast, som hvis den stod oven på en anden papkasse uden Antim mellemlægsarket, fortsætter han. 

Stabil under transport
Den forøgede stabilitet af de varer, som er placeret på Antim mellemlægsark, ses også under transport, hvor pallen forbliver stabil i forbindelse med dårlige og ujævne veje samt ved hårde opbremsninger. Det bidrager til at reducere transportskader.

Palcuts antislip papir, Antim, fås som forskårne ark leveret på paller og som ruller til afskæring i en arkdispenser. Antislip papiret leveres i alle ønskede størrelser, så det passer til den aktuelle pakke-/produktionslinje. Papirets høje friktion betyder, at en palle med færdigvarer kan tiltes i en vinkel på op til 50 grader, uden at varerne skrider af pallen.

About Palcut
'WE SECURE NON-STOP STACKING – Palcut’s goal is to unleash the full potential of manufacturing companies by optimizing uptime and efficiency and reducing costs for package lines.

The company has more than 10 years of experience and 500 installed systems in Europe. This makes Palcut an expert in stable palletizing. Every day, knowledge and
experience is used to develop tailor-made solutions for companies like Fratelli Beretta, IKEA, Lantmännen, Sofidel, Aqua D'or, Kellogg's, Mondelēz, and Arla Foods.

With Palcut fully automated dispensers and Antim® non-slip interlayer sheets, new standards for palletizing are set. The ground-breaking sheet dispenser ensures lightning fast
workflows and less downtime by cutting the sheets in a pre-programmed length
directly from the rolls – ready for palletizing.
www.palcut.com

Yderligere information

Lars Østergaard Jonasen, product manager, Palcut A/S
Mobil: +45 3021 2656
E-mail: loj@palcut.com

26.09.2019Palcut A/S

Sponseret

AQUA D’OR has chosen the Palcut solution

03.06.2019Palcut A/S

Sponseret

Bæredygtighed fra Palcut: FSC®-godkendt antiskridpapir

26.02.2019Palcut A/S

Sponseret

On-demand produktion af mellemlægsark

26.02.2019Palcut A/S

Sponseret

Vital Petfood: "Slut med omstillingstid til palletering"

04.04.2018Palcut A/S

Sponseret

Positive testresultater af Palcuts antislip papir