DHL optimerer på stykgods og indgår scm-aftale med Jysk

Den store transportaktør DHL Freight har udvidet sin stykgodsservice Eurapid med bl.a. afhentning samme dag og levering før kl. 12. Derudover har selskabet indgået en femårig aftale om håndteringen af det indgående vareflow for Jysk.

DHL vil fortsat varetage store dele af Jysk Nordics forsyningskæde, der bl.a. omfatter storlageret i Uldum. Foto: Jysk.

27.09.2017

Anders Kampmann, SCM.dk

Fra og med juli i år har transportgiganten DHL Freight udvidet og optimeret sit stykgodsprodukt Eurapid, således at servicen nu er tilgængelig på 105 destinationer i 22 europæiske lande med det, selskabet selv kalder ekstremt korte transittider. Eurapid er blevet tilføjet to nye tilbud i form af afhentning samme dag, som nu også er tilgængeligt for sendinger op til 2.500 kg, ligesom kunder i udvalgte områder kan booke levering før kl. 12 som tilkøb.

Læs også: DHL og Volkswagen tester levering til bagagerum

Adm. direktør for DHL Freight Danmark, Ole Mørk, er godt tilfreds med forbedringerne af Eurapid-servicen. Foto: DHL.

”DHL Freight Eurapid supplerer vores nuværende produktportefølje med en premiumservice for almindeligt stykgods. De seneste forbedringer markerer endnu et skridt i vores nye strategi ’Freight 2020’, som indeholder et klart defineret mål om at tilbyde den størst mulige kvalitet, hastighed og pålidelighed indenfor vores serviceområde. For eksempel kræver kunderne indenfor teknologi-, tekstil- og modebranchen en højere frekvens og mere pålidelig håndtering”, siger adm. direktør for DHL Freight Danmark, Ole Mørk.

Eurapid omfatter fortsat både Priority Handling, Priority Booking og Priority Boarding, som alt i alt skal sikre den bedst mulige service lige fra booking til levering via pålidelig planlægning, gennemsigtige priser og digital ordrebehandling. Selve tjenesten bygger på Freights EuroConnect-netværk, der omfatter over 2.000 internationale forbindelser på tværs af hele Europa.

Stærk service til Jysk
Andetsteds i organisationen har DHL International Supply Chain, der er scm-divisionen af DHL Global Forwarding, underskrevet en femårig forlængelse af sit samarbejde med Jysk Nordic, som er en del af Lars Larsens omfattende koncern.

Som en del af aftalen vil DHL håndtere Jysk Nordics indgående vareflow med en integreret supply chain-løsning, der også omfatter online vendor booking og services til varetagelse af købsordrer. På den måde vil DHL fortsat håndtere en årlig mængde på omkring 55.000 TEU, fortrinsvis fra Asien og Middelhavsregionen samt Sydamerika og Mellemøsten, og til EMEA-området.

Eurapid-tjenesten omfatter adskillige forskellige services. Illustration: DHL Freight.

”Vi er meget tilfredse med, at vores service til Jysk Nordic har resulteret i en kontraktforlængelse; og vi ser frem til fortsat at servicere Jysk med en stærk forsyningskædeløsning, der vil understøtte dem med at udvide forretningen”, siger Head of Operations Nordics & Central Eastern Europe for DHL Global Forwarding International Supply Chain, Chris Arnold.

”DHL-løsningen har givet os bedre kontrol og gennemsigtighed i vores forsyningskæde og tilføjer reel værdi til Jysk, specielt gennem online vendor booking og EDI-forbindelserne. Vi ser at løsningen har understøttet vores kontinuerlige indsats for at strømline og forbedre vores indgående vareflow, og vi ser frem til, at vores partnerskab med DHL vil vokse yderligere”, siger shipping manager for Jysk Nordic, Loui Andreasen.

Læs også: Jysk udvider distributionscenter med højlager

Den første Jysk-butik, dengang under navnet Jysk Sengetøjslager, åbnede dørene på Silkeborgvej i Aarhus i 1979. I dag tæller kæden over 2.500 butikker i 48 lande.

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Distribution

Relateret indhold

21.06.2024SCM.dk

APM Terminals klar til at investere 2 milliarder kroner i Aarhus

21.06.2024SCM.dk

Danmark ønsker strammere regler for skibscontainere

19.06.2024SCM.dk

DI Transport får ny bestyrelsesleder

14.06.2024SCM.dk

Alt for få elvarebiler på vejene - målet er langt væk

14.06.2024SCM.dk

Grøn omstilling af forsyningskæder kræver samarbejde på tværs af grænser

13.06.2024SCM.dk

Viden om CO2-belastning påvirker hvad der ender i indkøbskurven

12.06.2024SCM.dk

Miljøbekymringer får næsten halvdelen af forbrugere til at skifte kostvaner

12.06.2024Descartes

Sponseret

Sanktioner kan være en udfordring for dem, der arbejder med transport og logistik

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Automation Engineer, Remote Assistance

Har du kompetencerne og lysten til at yde support på komplekse og højteknologiske løsninger? Så søger vi nu endnu en kollega til vores Remote Assistance team.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Kantineassistent - med flair for det grønne køkken

Hos Körber Supply Chain er kantinen vores fælles samlingspunkt, hvor alle medarbejdere fra alle afdelinger mødes dagligt over et veltillavet og lækkert frokostmåltid. Vores kantine er kendt og anerkendt for sin høje kvalitet, et bredt udvalg af lækre og sunde retter, samt masser af smil og god service.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Electrical Site Supervisor

Er du parat til at gøre verden til din arbejdsplads? Med 150+ rejsedage om året bliver du en af vores vigtigste repræsentanter på kundernes sites, hvor vi leverer og installerer komplekse og højteknologiske logistikløsninger. Vil du bidrage med din faglighed og dine evner for teknisk ledelse? Så er det netop dig, vi søger til en stilling som Electrical Site Supervisor!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup