Elbek & Vejrup kåret til Danmarks bedste IT-arbejdsplads

En klar strategi, dyb specialisering, gode rammer og efteruddannelse i verdensklasse gør Elbek & Vejrup til den danske IT-branches bedste sted at arbejde.

Flere års tårnhøj medarbejdertilfredshed kulminerer nu med kåringen af rådgivnings- og it-virksomheden Elbek & Vejrup som den bedste arbejdsplads i hele den danske it-branche. Ifølge medarbejderne i branchen findes der ganske enkelt ikke et bedre sted at arbejde. Kåringen er foretaget af Great Place to Work, som analyserer og certificerer virksomheder globalt og dermed sætter standarden for exceptionelt gode arbejdspladser.

”Vi er enormt stolte af kåringen. Medarbejderne er vores suverænt vigtigste aktiv, så det er altafgørende for os, at de har en arbejdsplads, som de er glade for at være en del af. Når medarbejderne har det godt, har virksomheden det godt, og derfor er vi meget glade for at være IT-branchens bedste arbejdsplads”, siger Niels Elbek, administrerende direktør for Elbek & Vejrup.

Medarbejderes fortjeneste

For Elbek & Vejrup er kåringen kulminationen på flere års stigende og høje tilfredshed og arbejdsglæde blandt medarbejderne. Medarbejdertilfredshed har høj prioritet hos ledelsen, hvor man fokuserer på at skabe rammerne for, at kollegerne i fællesskab kan skabe den bedst tænkelige arbejdsplads.

Således har Elbek & Vejrup som Danmarks største rådgiver og samarbejdspartner inden for it-løsninger baseret på Microsoft Dynamic NAV-teknologien en klar strategi og et tydeligt teknologisk fokus. Det betyder, at medarbejderne kender rammerne for deres arbejde og får mulighed i at specialisere sig. Samtidig investerer Elbek & Vejrup mange ressourcer i at hyre førende eksperter ind for at efteruddanne medarbejderne.

”I bund og grund er det medarbejderne selv, der skaber den gode arbejdsplads. Vi kan som virksomhed skabe rammerne og sige, at hos os kan du få lov til at arbejde præcis med det og det,

strategien er sådan og sådan og her er rammerne. Derfra er det medarbejderne selv, som gennem arbejdsglæde og kollegialt samvær skaber en suveræn arbejdsplads, og jeg er taknemmelig, stolt og imponeret over den arbejdsplads mine mange kolleger har skabt. Kåringen er i høj grad deres fortjeneste,” siger Niels Elbek.

Medarbejdertilfredsheden og en meget lav medarbejderudskiftning kan i øvrigt aflæses direkte i Elbek & Vejrups økonomiske resultater. Virksomheden præsenterede i oktober et årsregnskab med rekordhøj omsætning og overskud.

20.08.2018Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Din guide til ny forretningsløsning

19.06.2018Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Elbek & Vejrup på listen over Europas Bedste Arbejdspladser

03.04.2018Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Integration mellem ROB-EX Scheduler og Dynamics NAV

09.01.2018Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Elbek & Vejrup udvider med ny Business Intelligence forretningsenhed gennem opkøb af ThorvaldData

15.11.2017Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Elbek & Vejrup kåret til Danmarks bedste IT-arbejdsplads

Elbek & Vejrup når største omsætning og overskud nogensinde

17.10.2017Elbek & Vejrup A/S

Sponseret