Elbek & Vejrup udvider med ny Business Intelligence forretningsenhed gennem opkøb af ThorvaldData

Elbek & Vejrup udvider med ny Business Intelligence forretningsenhed gennem opkøb af ThorvaldData, hvis primære forretningsområde er Business Intelligence baseret på Microsoft standard software. Overtagelsen skal ses som en strategisk udvidelse af Elbek & Vejrups i forvejen stærke produktpalette

Den 1. januar 2018 overtog Elbek & Vejrup alle aktiviteter i ThorvaldData, hvis primære forretningsområde er Business Intelligence baseret på Microsoft standard software. Overtagelsen skal ses som en strategisk udvidelse af Elbek & Vejrups i forvejen stærke produktpalette.

”Vi tror meget på, at der er et stort marked for Business Intelligence inden for de brancher, vi henvender os til, og vi tror, at det branchefokus, vi ser inden for ERP også vil komme til at slå igennem inden for Business Intelligence. Vi ser klart et stigende behov for brancherettede BI-løsninger, og da vi i forvejen har dyb forretningsmæssig indsigt i udvalgte brancher, har det været et af vores fokusområder at opbygge BI-kompetencer, som vi nu kan tilbyde vores kunder”, udtaler Søren Ø. Knudsen, direktør i Elbek & Vejrup.

"For at kunne opbygge de helt rigtige business kompetencer har Elbeck & Vejrup Vurderet, at det er nødvendigt med en forretningsenhed, der er 100% dedikeret til Business intelligence. Den nye forretningsenhend vil arbejde målrettet for successivt at opbygge brancherettede BI-løsninger, hvor kunderne kan leje løsningen og på sigt eksempelvis benchmarke sig i forhold til deres konkurrenter", siger Søren Ø. Knudsen.

Overtagelsen af Thorvaldsdates aktiviter styrker Elbeck & Vejrup, og de vil med det brede sortiment være i stand til at servicere nuværende kunder bedre og samtidtig styrke virksomheden i konkurrencen om nye ordre på markedet for løsninger til nøgletal og leddelsesrapportering.

Overtagelse er Elbck & Vejrups syvende opkøb og/eller sammenlægning på 10år, og man vil udnytte sin stærke financiellesituation til at fortsætte sin opkøbsstrategi. 

20.08.2018Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Din guide til ny forretningsløsning

19.06.2018Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Elbek & Vejrup på listen over Europas Bedste Arbejdspladser

03.04.2018Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Integration mellem ROB-EX Scheduler og Dynamics NAV

09.01.2018Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Elbek & Vejrup udvider med ny Business Intelligence forretningsenhed gennem opkøb af ThorvaldData

15.11.2017Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Elbek & Vejrup kåret til Danmarks bedste IT-arbejdsplads

Elbek & Vejrup når største omsætning og overskud nogensinde

17.10.2017Elbek & Vejrup A/S

Sponseret