Elbek & Vejrup når største omsætning og overskud nogensinde

Rådgivnings- og it-virksomheden Elbek & Vejrup fik rekordresultater i regnskabsåret 2016/17. Opkøb af andre virksomheder skal være med til at accelerere væksten yderligere.

Der er fremgang over hele linjen for Elbek & Vejrup, som rådgiver offentlige og private virksomheder om forretningsoptimering baseret på specialiserede it-løsninger.

Regnskabet for regnskabsåret 2016/17, der offentliggøres i dag, viser rekordhøje finansielle resultater. Omsætningen nåede 150 mio. kr. efter en vækst på 5 pct. mens overskuddet før skat nåede op på 34 mio., svarende til en fremgang på 20 pct. i forhold til året før. Dermed fortsætter de senere års udvikling med stigninger i såvel salg som indtjening.

”Vi er meget stolte over, at vi igen har overgået os selv i et enormt godt år for virksomheden. Fortsat vækst er et kerneelement i vores strategi, og det er enormt tilfredsstillende, at vores dygtige medarbejdere bliver ved med at skabe fremgang”, siger Niels Elbek, administrerende direktør for Elbek & Vejrup.

Højere produktivitet
En af hovedforklaringerne på fremgangen for Elbek & Vejrup er de senere års løbende investeringer i virksomhedens teknologiske platform og løbende optimering af de interne arbejdsprocesser. Kombineret med en meget lav udskiftning af medarbejdere har dette banet vej for en endnu højere produktivitet og meget få af de forsinkelser, som ellers ofte rammer større it-projekter.

Elbek & Vejrup har desuden fordel af sin status som Danmarks største rådgiver og samarbejdspartner inden for it-løsninger baseret på Microsoft Dynamic NAV-teknologien. Man er kendt i markedet og har kapacitet til at betjene selv de største kunder blandt både offentlige og private virksomheder.

På opkøbsjagt
Elbek & Vejrup har gennem årene med succes købt og integreret en række mindre virksomheder, og man sætter nu endnu flere ressourcer ind på at supplere den organiske vækst med opkøb. Som udgangspunkt afsøger man primært markedet for mindre softwarevirksomheder med specialiserede forretningssystemer inden for enkelte brancher, som kan udvide Elbek & Vejrups sortiment.

”Hjørnestenen i vores forretning er vores dybe specialisering i udvalgte brancher, som giver os en unik forretningsforståelse. Den vil vi holde fast i og gerne udbrede til flere brancher, og det kan opkøb hjælpe os med som supplement til vores egne udviklingsaktiviteter”, siger Niels Elbek.

20.08.2018Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Din guide til ny forretningsløsning

19.06.2018Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Elbek & Vejrup på listen over Europas Bedste Arbejdspladser

03.04.2018Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Integration mellem ROB-EX Scheduler og Dynamics NAV

09.01.2018Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Elbek & Vejrup udvider med ny Business Intelligence forretningsenhed gennem opkøb af ThorvaldData

15.11.2017Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Elbek & Vejrup kåret til Danmarks bedste IT-arbejdsplads

Elbek & Vejrup når største omsætning og overskud nogensinde

17.10.2017Elbek & Vejrup A/S

Sponseret