Integration mellem ROB-EX Scheduler og Dynamics NAV

Til serie- og ordreproducerende virksomheder

For serie- og ordreproducerende virksomheder er det altafgørende at have så effektive produktionsprocesser som muligt - det gælder også i planlægningsdelen. Derfor har Elbek & Vejrup har lavet en integration mellem Dynamics NAV og Novoteks ROB-EX Scheduler løsning, der skaber overblik over produktionen og optimerer finplanlægningen.


ROB-EX SCHEDULER GIVER DET STORE OVERBLIK OVER PRODUKTIONEN

Kæmper I med at bevare overblikket over produktionen? Har I styr på, om leveringstiden overholdes? Har I flaskehalse? Alle disse spørgsmål kan løsningen hjælpe med at give svar på. Løsningen giver fuldt overblik over alle de data, som produktionen behøver. 
Med ROB-EX Scheduler får virksomheder overblik over den samlede produktionsplan i ét overskueligt Gantt-diagram. Herfra kan der laves lookup i underliggende detaljer i produktionsplanen, hvor man fx kan identificere flaskehalse og se om leveringstiden vil blive overholdt.

VÆR I STAND TIL AT GRIBE IND FØR DET ER FOR SENT Med ROB-EX

Scheduler får du mulighed for at lave konsekvensberegninger ved hjælp af hvad-nu-hvis simuleringer. Ligeledes vises konsekvensen af ændringer i produktionsplanen omgående, hvilket medfører, at produktionslederen er i stand til at planlægge produktionen optimalt i den givne situation og dermed træffe de rigtige beslutninger.  Du kan i ROB-EX Scheduler simulere forskellige løsningsforslag på Dynamics NAV’s grovplanlægning og opdatere dine produktionsordrer i Dynamics NAV, når du har fundet den rette plan. Dermed får du afstemt afledte operationer, produktionsordrer og indkøbsforslag.


FULD INTEGRATION TIL DYNAMICS NAV

Løsningen er fuldt integreret til Microsoft Dynamics NAV, og virker som 2-vejs integration, hvilket betyder at data kun skal vedligeholdes ét sted.  Dette betyder samtidig, at fejlindtastninger minimeres og arbejdsgange optimeres.

ROB-EX SCHEDULER GØR PRODUKTIONEN FLEKSIBEL

Løsningen giver mulighed for at skelne mellem produktion af varer, som skal på lager og dem, som skal direkte ud til kunder. Derved kan produktionen hurtigt rettes ind efter om der kommer en hasteopgave, der skal opprioriteres, og lagerproduktionen skal udskydes. Du kan starte med ”kun” at få et grafisk overblik, og efterhånden som du skulle få brug for mere avanceret løsning, udbygge din ROB-EX Scheduler og dermed få finplanlægning af dine ressourcer mv.
Dette er kun et lille udsnit af hvad løsningen er.

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan du kan optimere produktionsplanlægningen, så er du velkommen til at kontakte os. 

20.08.2018Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Din guide til ny forretningsløsning

19.06.2018Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Elbek & Vejrup på listen over Europas Bedste Arbejdspladser

03.04.2018Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Integration mellem ROB-EX Scheduler og Dynamics NAV

09.01.2018Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Elbek & Vejrup udvider med ny Business Intelligence forretningsenhed gennem opkøb af ThorvaldData

15.11.2017Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Elbek & Vejrup kåret til Danmarks bedste IT-arbejdsplads

Elbek & Vejrup når største omsætning og overskud nogensinde

17.10.2017Elbek & Vejrup A/S

Sponseret