Elbek & Vejrup udvider med en ny afdeling og nyt forretningsområde

IT-virksomheden Elbek & Vejrup har nu også åbnet kontor i Kolding og går samtidig ind på markedet for specialiserede IT-løsninger til virksomheder inden for fremstilling og logistik.

Elbek & Vejrup, der rådgiver om og udvikler specialiserede IT-løsninger til forretningsoptimering i en række forskellige brancher, fortsætter sin vækst med etableringen af en helt ny afdeling i Kolding. Herfra vil Elbek & Vejrup nu gå ind på markedet for løsninger til produktionsstyring og dermed udvide sit forretningsgrundlag, der i forvejen tæller brancher som transport, ejendomsadministration og forsyning til også at omfatte fremstillingsvirksomheder.

Med etableringen i Kolding øger Elbek & Vejrup med ét slag antallet af medarbejdere med 14 og kommer dermed op på 120 ansatte fordelt på virksomhedens kontorer i Aarhus, Herlev, Herning, Hjørring og altså Kolding. Således har man nu også en meget stærk geografisk tilstedeværelse over hele landet og kan dermed være fysisk tæt på kunderne, uanset hvor de bor.

- Vores etablering i Kolding hjælper os på flere måder til at realisere vores vækststrategi. Vi får en placering i Trekantsområdet, hvor der er stor økonomisk aktivitet og derfor generelt et interessant marked. Samtidig får vi medarbejdere med ekspertise i produktionsstyring og kan dermed udvide vores aktiviteter til også at omfatte løsninger målrettet produktionsvirksomheder. Så vi får mange fordele af udvidelsen, siger Niels Elbek, administrerende direktør i Elbek & Vejrup.

Elbek & Vejrup har i de seneste år investeret tungt i udvikling af sine branchespecifikke løsninger baseret på Microsofts førende teknologier, ikke mindst med udgangspunkt i Microsoft Dynamics NAV (Navision) . Så vi er nu i stand til at påtage os større projekt-leverancer i en række brancher.

Derudover markedsfører virksomheden en række egenudviklede løsninger, herunder en applikation til automatisk bogføring af bilag. Man satser på løsninger baseret på cloud-teknologi og har derfor set et skift i indtjeningen fra tidligere få større kundebetalinger i forbindelse med implementeringer til en nu mere stabil abonnementsbaseret omsætning. Strategien slog for alvor igennem i regnskabsåret 2013/2014, hvor omsætning steg til 112.492 mio. og et driftsresultat på 8.321 mio. I indeværende år ventes yderligere vækst, hvilket nu altså hjælpes på vej af etableringen i Kolding.

- Vi tror på, at fortsat vækst er forudsætningen for at kunne blive ved med at udvikle virksomheden. Det kræver investeringer at bevare vores position som teknologisk førende på de områder, vi satser på. Derfor er vi meget tilfredse med at kunne etablere os i Kolding og gå ind på et nyt marked, siger Niels Elbek.

Læs mere om EV Logistik & Produktion her

Læs mere om Elbek & Vejrup her

20.08.2018Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Din guide til ny forretningsløsning

19.06.2018Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Elbek & Vejrup på listen over Europas Bedste Arbejdspladser

03.04.2018Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Integration mellem ROB-EX Scheduler og Dynamics NAV

09.01.2018Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Elbek & Vejrup udvider med ny Business Intelligence forretningsenhed gennem opkøb af ThorvaldData

15.11.2017Elbek & Vejrup A/S

Sponseret

Elbek & Vejrup kåret til Danmarks bedste IT-arbejdsplads

Elbek & Vejrup når største omsætning og overskud nogensinde

17.10.2017Elbek & Vejrup A/S

Sponseret