EQT opkøber leverandør af cloud-baseret forretningssoftware

EQT’s opkøb af Acumatica baner vejen for en plads i top fem blandt ERP-leverandører af cloud-baserede ERP-løsninger.

CEO i IFS, Darren Roos (tv), og CEO i Acumatica, Jon Roskill (th) skal fremover arbejde sammen om at levere løsninger til ERP-markedet..

17.07.2019

SCM.dk

IFS har netop offentliggjort, at investeringsfirmaet EQT Partners har underskrevet den endelige aftale om at overtage Acumatica.

Læs også: Kamstrup vælger IFS's ERP-løsning

Acumatica, der er leverandør af cloud-baseret forretningssoftware, overtages af EQT, gennem en investeringsvogn, der er ejet af det samme holdingselskab, som ejer IFS. Sammen udgør IFS og Acumatica et nyt powerhouse på ERP-markedet. For at styrke den nye enhed yderligere, indtræder Jonas Persson fra EQT som formand for begge selskaber.

IFS og Acumatica vil fokusere på industrier som produktion, distribution, byggeri, service og energi. CEO i IFS, Darren Roos, der samtidig indtræder i Acumaticas bestyrelse, kalder den nye enhed for godt nyt for begge virksomheder, for kunderne, partnerne og medarbejderne:

”EQT bringer to virksomheder sammen, som får store fordele af et partnerskab på det voksende marked for cloudbaserede forretningsløsninger. IFS og Acumatica kan høste værdi af hinandens ressourcer, kompetencer og strategier, men vi bevarer hver vores selvstændighed, retning og brand”, siger han og fortsætter:

”Acumaticas cloudbaserede arkitektur og forretning er absolut banebrydende, og det samme gælder deres commitment til deres partnere og kunder. Jeg ser dette som et samarbejde mellem to allierede, der sammen kan dække markedet fra a-z og vinde markedsandele”.

Skal imødekomme stigende kundekrav
Den nye globale enhed er skabt med henblik på at kunne imødekomme et stigende antal kundekrav. IFS og Acumatica anerkender, at virksomheder bliver mere og mere globale, uanset størrelse og branche. For at kunne skalere og konkurrere skal kunderne have adgang til et netværk af ressourcer, der kan understøtte forretningen, uanset hvor de selv, deres forretningspartnere eller kunder måtte befinde sig.

Derfor vil IFS og Acumatica åbne deres netværk af ISV’er, forhandlere, systemintegratorer, tekniske ressourcer og roadmaps for hinanden samt implementere best practices inden for service og support. Begge virksomheder er i gang med at implementere kunstig intelligens og machine learning i deres produktporteføljer og forventer hurtigt at opnå succes på disse områder.

”IFS og Acumatica står begge for kundetilfredshed og valgfrihed, vi leverer begge offentlige, private og hybride cloudløsninger samt moderne licensaftaler og et økosystem af uafhængige softwareleverandører. Acumaticas kundevenlige licensaftaler og partnerprogrammer vil ikke ændre sig, og vores support vil blot blive endnu bedre”, siger CEO i Acumatica, Jon Roskill.

Læs også: Dansker får toppost i forretningssystemgigant

Opkøbet skal nu godkendes af myndighederne. Aftalen forventes endelig godkendt i tredje kvartal i år. Aftalens vilkår er ikke oplyst.

- JMA

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Lejeløsninger styrker resiliens og giver ro i maven

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

18.05.2024SCM.dk

Flere kommuner arbejder med CO2-reduktion i indkøb

17.05.2024SCM.dk

Det skal være lettere at få godkendt store solcelleanlæg

16.05.2024Industriens Fond

Sponseret

Hvad er NIS2?

16.05.2024SCM.dk

Udsigt til besøgsrekord på El & Teknik ´24

16.05.2024SCM.dk

Leverandører skal uddannes i bæredygtighed

15.05.2024TrueCommerce

Sponseret

Obligatorisk e-fakturering i Polen

15.05.2024Descartes

Sponseret

54 % af alle virksomheder inden for supply chain og logistik satser på automatisering

14.05.2024SCM.dk

Greenwash-lovens lange arm i praksis

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Apport Systems A/S

Bliv Test Manager hos Apport Systems A/S – en af Nordens førende WMS-udbydere.

Syntes du, at teknologi og kvalitet inden for softwareudvikling er drønspændende? Og er du ferm til software test og test-processer? Fantastisk - så er det måske dig, der skal være en del af Apport teamet som vores nye Test Manager.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup