Få styr på dit lager: Lagerchefens (gen)vej til succes

Drømmer du om et mere effektivt lager uden bunker af papirarbejde og irriterende fejl? Som tidligere lagerchef ved Mari, hvor udfordrende det kan være. Men der er håb! Læs med her og opdag hvordan du kan tage dit lager til nye højder.

Foto: Tasklet Factory

At drive et lager er en udfordrende opgave, ofte fyldt med papirarbejde, fejl og komplekse processer. Det har vi fået Mari, Tasklet’s salgschef, som tidligere har arbejdet som lagerchef i en stor e-commerce, til at skrive lidt om. Hun har stor erfaring i de udfordringer, som mange står med på et lager og hun deler ud af sin praktiske erfaringer med at implementere Tasklet Mobile WMS og hvordan det transformerede deres lageroperationer dengang.

Papirarbejde reduceret væsentligt

I deres lagermiljø var papirarbejde en overvældende byrde. Med Mobile WMS blev de i stand til at digitalisere deres processer, hvilket ikke kun eliminerede papirspild og manuelle fejl, men også forbedrede deres miljømæssige fodaftryk.

Nemoplæring af nyansatte

Integrering af nye medarbejdere i deres lageroperationer var tidligere en langsommelig proces. Mobile WMS' intuitive brugergrænseflade og digitale vejledning gjorde dog onboarding-processen mere strømlinet, hvilket gav en højere produktivitet og minimerede forstyrrelser i deres drift.

Færre fejl og flere tilfredse kunder

Fejl var uundgåelige i deres manuelle lagersystem. Mobile WMS integrationen med deres ERP-system sikrede realtidsdata og præcis lagerstyring, hvilket førte til færre fejl i ordrehåndtering og øget kundetilfredshed.

Optimeretlageroptælling

Den traditionelle metode for lageroptælling var tidskrævende og upræcis. Med Mobile WMS kunne de hurtigt og nøjagtigt danne et overblik overderes beholdning, hvilket resulterede i bedre data til beslutningstagere og mere effektiv drift på tværs af virksomheden.

Bekymringen om ny teknologi

Implementeringen af Tasklet’s Mobile WMS overgik deres forventninger når det kom til afkast. De oplevede hurtigt økonomiske fordele gennem omkostningsreduktioner og forbedret driftseffektivitet, hvilket bare bekræftede værdien af investeringen.

Du kan læse den fulde blog skrevet af Mari eller hiv fat os med det samme!

Mere fra...

10.04.2024Tasklet Factory

Sponseret

Få styr på dit lager: Lagerchefens (gen)vej til succes

12.08.2022Tasklet Factory

Sponseret

Styrk din webshops succes — Kom foran med Mobile WMS

13.01.2022Tasklet Factory

Sponseret

Tasklet Factory leverer rekordregnskab

30.09.2021Tasklet Factory

Sponseret

Tasklet Robots ser dagens lys: Skal udbrede dansk robotkomet

17.02.2021Tasklet Factory

Sponseret

Produktionsmodulet i Mobile WMS

21.12.2020Tasklet Factory

Sponseret

Det kan betale sig at investere i automatiseringsteknologi