Styrk din webshops succes — Kom foran med Mobile WMS

Er dit lager en hindring for din webshops fremgang?

Foto: Tasklet Factory.

Du kender scenariet. Du er ansvarlig for en webshop og det kører faktisk ret godt. Kundestrømmen tager til, men du står alligevel med en række udfordringer. Måske oplever du gang på gang fejl i ordrehåndteringen? Eller måske har du en høj grad af fejlforsendelser? Du kan også være udfordret på tunge arbejdsgange, fordi du ikke kan plukke til flere ordrer ad gangen? Eller måske udnytter du bare ikke dine pluk / læg-på-lager-ruter optimalt?

Læs med her, og få svaret på, hvordan du med det rette WMS kan være med til at sikre tilfredse kunder.

Målet er tilfredse kunder – Altid!

Udfordringerne kan være mange, men ved at vælge en Warehouse Management Løsning (WMS) kan du være godt på vej til undgå fejl som disse og sikre at kunderne vender tilfredse tilbage igen og igen.

Det kan være kompliceret at vælge en WMS-løsning til din webshop, men lad os hjælpe dig med at simplificere processen.

Få afdækket dit ERP-behov og flet dit lager og webshop sammen

Først og fremmest er det essentielt, at du vælger netop det ERP-system, der passer allerbedst til din virksomheds behov. Hvis vi kigger nærmere på ERP-systemer fra Microsoft – nærmere bestemt Microsoft Dynamics 365 for Business Central / NAV or Dynamics 365 for Finance & Operation / AX, vil disse systemer være ERP-platforme, der giver et hav af muligheder inden for forskellige funktionelle områder, der samler hele din virksomhed.

Mobile WMS løsningen fra Tasklet Factory supporterer alle ERP-versioner fra Microsoft – nærmere bestemt Microsoft Dynamics 365 Business Central / NAV or Dynamics 365 Finance & Operation / AX. Sammen fletter ERP og WMS dit lager og din webshop sammen, hvilket gør det muligt for dig, at dele data og træffe bedre datadrevne beslutninger på tværs af hele din forretning. Det gælder fra modtagelse af en ordre, at plukke en ordre, til forsendelse af en ordre.

Ved implementering af en Mobile WMS løsning fra Tasklet Factory, hjælper det din virksomhed til at arbejde smartere, og så forbedrer det effektiviteten og synligheden på tværs af dine forretningsprocesser.

Sådan kan din webshop drage fordel af en Mobile WMS løsning

Når jeres Microsoft ERP-løsning er på plads, er næste skridt altså implementeringen af WMS-løsningen. Fordelene ved at vælge Mobile WMS er ikke til at komme udenom. Du får:

Måske har du allerede en liste med krav til, hvad en lagerscanner løsning skal afhjælpe dig med, og i så fald bør du også overveje, hvilke funktioner der måske kan blive aktuelle for din webshop i fremtiden. I takt med, at din forretning vækster kan det nemlig være essentielt at kigge på en WMS løsning, der kan opgraderes i takt med nye ERP-versioner. Ved at vælge en fremtidssikker Mobile WMS lagerscanner løsning til din webshop sikrer du også, at din virksomhed kan følge med den teknologiske udvikling.

Undgå nedetid med offline funktionalitet

Som ordet indikerer, skal en Mobile WMS løsning være mobil, og derudover skal den helst også være brugervenlig og tilgængelig, hvor som helst og når som helst. Det vil sige, at den skal have det, der kaldes en offline funktionalitet.

Når den håndholdte scanner ikke har nogen forbindelse til WIFI, vil dine medarbejdere stadig have adgang til ordrer og data og man undgår på den måde nedetid. En anden vigtig proces, er at indtaste samt gemme data i en proces. Når lagermedarbejdere scanner stregkoder via den håndholdte scanner, reducerer det i den grad risikoen for fejl, idet det allerede er givet, hvilken stregkode der forventes. Du kan finde vores anbefalinger til hardware / håndholdte scannere her.

Hvad med brugervenlighed?

Brugervenlighed er et andet vigtigt element at tænke ind i en WMS løsning til din webshop. Brugeroplevelsen skal kunne tilpasses for hver enkelt bruger, så kun de relevante oplysninger er synlige. Ved valg af den helt rigtige WMS løsning til din webshop sikrer du, at du sender de korrekte ordrer til de korrekte kunder på det korrekte tidspunkt hver gang på den bedste og mest enkelte måde.

Med en brugervenlig Mobile WMS løsning fra Tasklet Factory kan du hurtigt oplære nye medarbejdere. Nyt personale kan inden for få timer være kompatible med løsningen samt den håndholdte scanner og derved arbejde 100 % på egen hånd.

Vil du vide mere?

Lad os hjælpe dig med at komme videre med din online forretning. Kontakt os gerne for en demo eller rådgivning om den rigtige WMS løsning, der passer til dine nøjagtige behov.

Mere fra...

10.04.2024Tasklet Factory

Sponseret

Få styr på dit lager: Lagerchefens (gen)vej til succes

12.08.2022Tasklet Factory

Sponseret

Styrk din webshops succes — Kom foran med Mobile WMS

13.01.2022Tasklet Factory

Sponseret

Tasklet Factory leverer rekordregnskab

30.09.2021Tasklet Factory

Sponseret

Tasklet Robots ser dagens lys: Skal udbrede dansk robotkomet

17.02.2021Tasklet Factory

Sponseret

Produktionsmodulet i Mobile WMS

21.12.2020Tasklet Factory

Sponseret

Det kan betale sig at investere i automatiseringsteknologi