Tasklet Robots ser dagens lys: Skal udbrede dansk robotkomet

En ny dansk robotleverandør bliver en realitet, når Hi-messen løber af stablen i Herning fra den 5. til den 7. oktober. Det er den nordjyske lager-softwarevirksomhed Tasklet Factory, der har indgået et partnerskab med MiR – Mobile Industrial Robots – om at levere autonome mobile robotter til både danske og udenlandske virksomheder.

”I Tasklet Robots samler vi to danskbaserede lager- og logistikteknologier i verdensklasse. Vi glæder os til at udforske potentialet i at sætte to markedsførende løsninger sammen, der deler afsæt i samspillet mellem hardware, software og mennesker, ”siger Casper Bæhr, Sales Manager hos Tasklet Robots.

Tasklet Factory udvikler og sælger den mobile scannerløsning Mobile WMS, som gør det muligt at erstatte pen-og-papir og møjsommelige PC-indtastninger på lageret med stregekodescanninger. Fremover suppleres den forretning altså af robotterne fra MiR, som ved hjælp af kameraer, sensorer og software flytter gods fra A til B, imens de selvstændigt undviger personer og forhindringer.

Giver medarbejderne teknologien i hånden
Tasklet Robots-samarbejdet omfatter også topmodulproducenten ROEQ, der, ligesom MiR og den danske verdenssucces Universal Robots, udspringer fra de danske kollaborative robotters arnested, Odense. På den måde eksemplificerer trioen et særligt kendetegn for den danske robotbranche i form af synergi-skabende samarbejder. Et andet væsentligt kendetegn for danske robotløsninger er brugervenlighed – og netop dette bliver kernen i Tasklet Robots.

”Vores ambition er at bringe lagerteknologien helt ned i gulvhøjde. Ved at kombinere spidskompetencerne på tværs af MiR, ROEQ og Tasklet kan medarbejderne på gulvet flytte både lagerdata og fysiske varer med en håndholdt enhed, der ligner den telefon, vi allesammen render rundt med”, siger Casper Bæhr og fortsætter:

”Groft sagt afløser scannerne pen og papir, imens robotterne erstatter gaffeltrucken. Og begge dele frigiver menneskelige ressourcer til mere værdiskabende opgaver.”.

Produktprogrammet hos ROEQ indeholder eksempelvis bure eller ruller, som bygges på toppen af MiR-robotterne, alt efter behovet hos kunderne. Robotterne kan også udstyres med kroge eller pallehylder.

Præsenterer ny, robust robot på Hi-messen
Partnerskabet mellem MiR, ROEQ og Tasklet kickstartes på Hi-messen, hvor aktørerne viser nyheder frem under den nye Tasklet Robots-fane. Blandt andet vil MiR medbringe den spritnye MiR1350, som – sammen med lillesøsteren MiR600 – er den første IP52-ratede mobile robot. Det betyder, at den har en forstærket modstandsdygtighed overfor støv, partikler og væsker og dermed kan udnyttes i mere udfordrende miljøer end tidligere.

-------
For uddybende spørgsmål kontakt venligst
Casper Bæhr – Tasklet Robots, +45 22 32 38 74 /cab@taskletrobots.com

Mere fra...

10.04.2024Tasklet Factory

Sponseret

Få styr på dit lager: Lagerchefens (gen)vej til succes

12.08.2022Tasklet Factory

Sponseret

Styrk din webshops succes — Kom foran med Mobile WMS

13.01.2022Tasklet Factory

Sponseret

Tasklet Factory leverer rekordregnskab

30.09.2021Tasklet Factory

Sponseret

Tasklet Robots ser dagens lys: Skal udbrede dansk robotkomet

17.02.2021Tasklet Factory

Sponseret

Produktionsmodulet i Mobile WMS

21.12.2020Tasklet Factory

Sponseret

Det kan betale sig at investere i automatiseringsteknologi