Fremviser tocifret vækst for sjette år i træk

I 2023 har IFS haft vækst på alle fronter. Både softwaresalget og cloudindtægterne voksede betragteligt, og porteføljen blev udvidet med mange nye kunder og partnere.

”Det er sjette år i træk, vi fremviser tocifret vækst, og det synes jeg er godt, vi kan være stolte af i IFS. De store innovative skridt, vi tog inden for AI i 2023, er en del af forklaringen. Vi har styrket tilliden hos mange af vores eksisterende kunder og samtidig budt mange nye kunder velkommen. Vi forventer at vokse yderligere i 2024 både i Norden og resten af verden”, siger IFS’ nordiske direktør, Ann-Kristin Sander. Foto: IFS

19.02.2024

SCM.dk

IFS fortsætter sin stærke fremdrift på markedet for forretningssoftware. I det netop offentliggjorte årsregnskab for 2023 oplyser selskabet, at indtægterne fra softwaresalg er vokset med 33 procent i forhold til året før, mens cloudindtægterne er tæt ved fordoblet og steg med 46 procent i samme periode. 

Selvom 2023 var præget af flere geopolitiske konflikter og økonomisk ustabilitet er det lykkedes IFS at opnå stærke økonomiske resultater i alle de brancher, selskabet fokuserer på, og på alle markeder, herunder også i Norden. Lanceringen af IFS.ai i løbet af året var stærkt medvirkende til dette. IFS.ai er paraplyen over en række avancerede industrielle AI-løsninger, som er målrettet de enkelte brancher, og som har trukket såvel eksisterende som nye kunder over på IFS Cloud.

”Det er sjette år i træk, vi fremviser tocifret vækst, og det synes jeg er godt, vi kan være stolte af i IFS. De store innovative skridt, vi tog inden for AI i 2023, er en del af forklaringen. Vi har styrket tilliden hos mange af vores eksisterende kunder og samtidig budt mange nye kunder velkommen. Vi forventer at vokse yderligere i 2024 både i Norden og resten af verden”, siger IFS’ nordiske direktør, Ann-Kristin Sander. 

Læs også: Jo mere bæredygtighed, jo bedre resultater

IFS fik 243 nye kunder i 2023, herunder blandt andet NOTE AB, NCC, Tele2, Havfram, Van Oord, TÜV NORD, Stannah Lifts, Enercare, My Dentist og City of Tallahassee.  IFS udvidede også sit partnernetværk med globale systemintegratorer som Accenture, Arcwide, Capgemini og PwC.

Finansielle highlights 2023: 

• 46 procent vækst i de globale softwareindtægter sammenlignet med 2022

• 35 procent vækst i tilbagevendende indtægter, som steg til 810 millioner euro

• 30 procent vækst i nettoindtægterne, som rundede 1062 millioner euro

• 26 procent vækst i de årlige tilbagevendende indtægter (ARR) i forhold til 2022

/ PiB

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

18.04.2024SCM.dk

Fremtidens plastproduktion skal udvikles af CO2

18.04.2024SCM.dk

Logistikaktør går sikkerheden efter i sømmene

16.04.2024DACHSER Intelligent Logistics

Sponseret

Dachser overtager logistikudbyderen Brummer

15.04.2024SCM.dk

Net zero mål for CO2 er problematiske for mange virksomheder

12.04.2024SCM.dk

Industrivirksomhed vender ESG-krav til fordel

11.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

CSRD - hvem, hvad, hvor og hvordan?

11.04.2024SCM.dk

Ny retspraksis i Europa: Klimabeskyttelse som menneskeret

09.04.2024SCM.dk

Vigtigt skridt for den grønne omstilling

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle