Horisont Gruppen lancerer nyt erhvervsmedie om økonomi

Nyt medie på vej fra mediehuset Horisont Gruppen, som står bag en række erhvervsmedier blandt andre Erhvervsmagasinet SCM og SCM.dk.

05.11.2013

SCM.dk

Mediehuset Horisont Gruppen a/s lancerer medio januar Erhvervsmagasinet Økonomi og udvider dermed sin portefølje af erhvervsmedier. Interesserede læsere og annoncører kan allerede tilmelde sig premieren på www.okonomi.dk.

Målet er, at det nye magasin bliver den væsentligste informationskilde for ledende medarbejdere beskæftiget med økonomi, regnskab og finansiering i det private erhvervsliv samt inden for det offentlige.

Erhvervsmagasinet Økonomi bliver både et trykt magasin, et ugentligt nyhedsbrev og et website. Website og ugentligt nyhedsbrev lanceres til januar, og kort tid efter udkommer den første trykte udgave af Erhvervsmagasinet Økonomi i ca. 8.000 eksemplarer, der sendes direkte til økonomichefer og øvrige medarbejdere beskæftiget med økonomi, regnskab og finansiering.

Rasmus Brylle, direktør og partner i Horisont Gruppen, mener mediehuset har et godt og stærkt mediekoncept, som nu bliver ruller ud til endnu et medie..

Afprøvet og godt mediekoncept

Med det nye tiltag eksekverer Horisont Gruppen den strategi, som mediehuset besluttede for et par år siden. Direktør og partner Rasmus Brylle forklarer:
”Vi trykker på knappen nu, fordi vi har et afprøvet og godt mediekoncept, der er klar til at blive rullet ud til flere titler, og fordi der er en vis opdrift i markedet. Vi vælger at satse på virksomhedernes økonomichefer og -direktører, fordi økonomifunktionen efter finanskrisen har fået en ny og mere indflydelsesrig rolle i virksomhederne”.

Målsætningen for Erhvervsmagasinet Økonomi er at levere høj redaktionel kvalitet gennem nyheder, interviews, reportager, ekspertindlæg, virksomhedscases og debatstof. Magasinet henvender sig til den ansvarlige for økonomifunktion i virksomheder med over 50 ansatte.

Digital transformation
Horisont Gruppen a/s har gennemgået en digital transformation og har udviklet et nyt forretningskoncept, hvor omdrejningspunktet er kommercielle partnerskaber, der giver virksomheder mulighed for selv at publicere artikler, cases, nyheder, pressemeddelelser, events, kurser, konferencer, jobopslag m.m. i et særskilt område på mediernes websites. Det koncept vil også blive tilbudt kunder på det nye Erhvervsmagasinet Økonomi – www.okonomi.dk

Horisont Gruppen udgiver i øjeblikket Erhvervsmagasinet SCM, Erhvervsmagasinet CSR, Erhvervsmagasinet Installatør og Erhvervsmagasinet designbase.

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

17.04.2024SCM.dk

Maersk opgiver at sælge containerfabrikker

17.04.2024SCM.dk

SBTi’s accept af klimakreditter er tegn på ny klimaøkonomi

14.04.2024Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

10.04.2024SCM.dk

Et væld af nye emballageformer står på spring i Danmark

09.04.2024Industriens Fond

Sponseret

Kan vi klare os uden Kina?

05.04.2024Global AGV

Sponseret

5 fordele ved at skalere din produktion med AGV

03.04.2024WITRON Group

Sponseret

20 years of successful partnership

02.04.2024SCM.dk

Cybersikkerhed giver nye karriereveje for unge

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle