I samarbejde gør BCG og SAP virksomheder bæredygtige

Sammen vil Boston Consulting Group (BCG) og SAP sætte virksomheder i stand til at måle den forretningsmæssige værdi af deres bæredygtighedsindsats, fastsætte de rigtige klimaambitioner og udarbejde realistiske og håndterbare bæredygtighedsplaner.

”Ingen organisation kan nå sine bæredygtighedsmål alene. Arbejdet kræver koordinering på tværs af værdikæden, og det er her, at SAP's partnerskab med BCG spiller en vigtig rolle”, siger Christian Klein, medlem af SAP's bestyrelse. Foto: SAP.

08.04.2022

SCM.dk

Konsulentfirmaet Boston Consulting Group (BCG) indgår partnerskab med SAP om et fælles tilbud inden for bæredygtig virksomhedstransformation.

Det nye partnerskab vil gøre det muligt for virksomheder at bruge teknologi til at håndtere deres CO2-aftryk og imødekomme både stigende krav fra investorer og stadig strengere regler. Undersøgelser fra analysefirmaet IDC viser, at bæredygtighed er blevet virksomhedernes højeste prioritet. 

Læs også: Ny CSR-ansvarlig for SAP: ”Glem ikke den sociale ansvarlighed!”

”BCG og SAP er begge på forkant med at tilbyde deres kunder konkrete løsninger til bæredygtig virksomhedstransformation. Dette nye samarbejde vil yderligere hjælpe it-købere med at bruge teknologi strategisk til at nå deres bæredygtighedsmål", siger Björn Stengel, der er global leder af IDC's bæredygtighedsforskning. 

Tre nøgleområder for grøn omstilling 

SAP og BCG tilbyder markedsledende løsninger på tre områder, der er afgørende for en vellykket virsomhedstransformation - strategi, ændring af forretningsmodel og teknologisk innovation. Virksomheder vil blandt andet kunne: 

  • Integrere førende CO2-sporing, -måling og -intelligens i deres kerneforretning og strategiske beslutningstagning. Dette vil blive opnået gennem en kombination af to markedsledende løsninger i BCG's CO2 AI og SAP Product Footprint Management. 
  • Få hjælp til at opnå forsyningskæder uden affald gennem løsninger, der evaluerer potentialet for cirkularitet i en virksomheds portefølje under hensyntagen til hele forsyningskæden og produktporteføljen. Den er baseret på BCG's CIRCelligence- og SAP Responsible Design and Production-løsninger.  
  • Brug en holistisk styrings- og rapporteringsløsning, der understøttes af SAP Sustainability Control Tower-løsningen og BCG's Compliance Target Operating Model. Løsningerne hjælper med at sikre transformation med fokus på forretningsværdi og overholdelse af lovgivningen. 

”Bæredygtige virksomheder skaber positive effekter for fremtidige generationer, men ingen organisation kan nå sine bæredygtighedsmål alene. Arbejdet kræver koordinering på tværs af værdikæden, og det er her, at SAP's partnerskab med BCG spiller en vigtig rolle. Ved at kombinere BCG's ekspertise, værktøjer og tjenester med SAP's teknologi får virksomhederne den gennemsigtighed, de data og den strategiske vejledning, de har brug for", siger Christian Klein, CEO og medlem af SAP's bestyrelse.  

”Jeg er overbevist om, at en organisations miljøpåvirkning snart vil være lige så vigtig for interessenterne som dens finansielle resultater. De virksomheder der hurtigst har tilpasset sig en bæredygtig forretningsmodel har oplevet konkurrencefordele på op til 15 år og en markedspræmie på 10 procent. Nu ser vi en enorm mulighed for virksomheder i hele verden. Partnerskabet med SAP gør det muligt for vores kunder at transformere sig i et hidtil uset tempo", slutter Christoph Schweizer, CEO for BCG. 

Tilbuddet om bæredygtig virksomhedstransformation fra BCG og SAP er tilgængeligt for udvalgte kunder lige nu og forventes at blive lanceret bredere i 3. kvartal 2022. 

- KCP

Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

03.03.2024SCM.dk

Rotterdam-terminal vil komme først med landstrøm til alle skibe

02.03.2024SCM.dk

Aalborg Havn klarer sig flot uden Royal Arctic Lines

29.02.2024SCM.dk

Hårdt fysisk arbejdsmiljø koster lange sygemeldinger

28.02.2024SCM.dk

Forskere: Ryd op i verdens lossepladser, før plastaffaldet ender i havet

28.02.2024TrueCommerce

Sponseret

Stay Compliant: E-invoicing Updates (March)

28.02.2024SCM.dk

Tæppegigant får grønt lys til seriøse klimamål

27.02.2024SCM.dk

Udlændingestyrelsen satser på supply chain resiliens

26.02.2024SCM.dk

Der er gode råd at hente om socialt ansvar

Jobmarked

Se alle

Styrelsen for Forsyningssikkerhed

IT-konsulent til Styrelsen for Forsyningssikkerhed

Vil du være med til at gøre samfundet mere modstandsdygtigt over for fremtidens trusler? Er du ivrig efter, at blive en del af et fantastisk team, hvor du får ansvaret for at udvikle og understøtte styrelsens IT-løsninger? Så er stillingen som IT-konsulent i Styrelsen for Forsyningssikkerhed noget for dig.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

03.03.2024

Apport Systems A/S

Bliv vores Software Developer. Vores SQL Expert til udviklingsteamet.

Er du klar til at blive Apports nye softwareudvikler: et job med ansvar, selvstændighed og IT-kundskaber. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Er du vild med programmering - og stærk til D365FO?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på D365FO, OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Banker dit hjerte for programmering?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Aarhus eller Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Har du erfaring inden for intern logistik og/eller produktion?

Bredana Axcite søger en handlekraftig ERP-konsulent

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm.

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm. søges til international virksomhed

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Auditor til ISO 9001, ISO 14001 OG ISO 45001

Bureau Veritas Certification søger auditor til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Administrative assistant for marine & offshore

Join Bureau Veritas Denmark in an exciting position as part-time administrative assistant in the Marine Department

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

IT-Sikkerhedskonsulent

Bureau Veritas søger IT-sikkerhedskonsulent

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
RELEX Solutions
Webinar
The future of consumer goods supply chain planning

Join us for an exclusive online event that will introduce the new RELEX end-to-end supply chain planning solution capabilities for consumer goods companies.

Dato

07.02.2024

Sted

On-line

RELEX Solutions
Webinar
RELEX Next

Deltag til vores årlige online begivenhed RELEX Next. Her vil du høre alt om RELEX’ nyeste løsninger, samt erfaringer fra virksomheder, der allerede bruger dem succesfuldt. At følge med udviklingen er afgørende for detailhandlens succes. Under RELEX Next vil vi dykke ned i kritiske branchetemaer for at undersøge, hvordan hurtigt skiftende forbrugsvaner, supply chain disruptions og økonomisk usikkerhed understreger behovet for intelligent detailplanlægning - og hvorfor det er vigtigere end nogensinde før. Se hele agendaen på linket.

Dato

15.02.2024

Tid

14:00

Sted

On-line

TrueCommerce
Webinar
Webinar: EDIFACT

Alt du skal vide om EDIFACT

Dato

05.03.2024

Tid

11:00

Sted

Online

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Agile projekter - Hybrid - dag

Vil du lære at lede agile projekter professionelt og effektivt? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få indsigt i agile værktøjer og kompetencer i agil projektledelse.

Dato

08.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - dag

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup