Ny krangeneration Exyz [?æks?s] til paller

Exyz har med sin innovative konstruktion mange effektivitetsfordele, høj fleksibilitet og større lagerkapacitet

Med introduktionen af den nyeste generation af kraner (RBG) går SSI Schäfer nye veje: Væk fra produktionen af enkelte, individuelt tilpassede løsninger til en individuel kombination af standardiserede komponenter.

Her udgør forskellige, seriefremstillede basiskomponenter, lige fra enkelt- eller dobbeltmast-enheder med en eller to retrievere til ind- og udlagring i enkelt-, dobbelt- eller flerpladsdybde til løsninger med Orbiter-system, et stort grundlag for kundespecifikt monterede løsninger. ”Med enkelt- og dobbeltmastvarianterne fra Exyz-serien har vi udviklet og skabt et helt nyt modulsystem til hele markedet for kraner (RBG) fra 8 til 45 meters højde”, forklarer Markus Sellen, produktmanager for pallekraner hos SSI Schäfer. ”Vi har anvendt dette koncept til nye ordrer siden midten af 2012, og det kan også løbende afløse eksisterende kraner som led i moderniseringsprojekter.”

Betegnelsen Exyz står for alt det, der er en fordel ved den nye kran. ’E’ står for effektivitet inden for energiforbrug og kapacitet – på alle tredimensionale akser X, Y og Z: kørsel i gangene, løft samt ind- og udlagringsbevægelser. Frem for alt har Exyz en kompakt konstruktion, som sikrer høj nytteværdi for kunden. ”God pris, lavere leverings- og implemeringstider samt høj driftssikkerhed med de kendte komponenter”, sammenfatter Markus Sellen. ”De teknologiske innovationer, som skabes med Exyz-konceptet, påvirker dog i langt højere grad de økonomiske fordele, som kan opnås i lagerprocesserne.”

For mere information kontakt:
Presseansvarlig for SSI Schäfer Northern Europe Kasper Pihl
Tel. +45 51 36 86 11, e-mail: kasper.pihl@ssi-schaefer.dk

05.10.2023SSI Schäfer

Sponseret

SSI Schäfer indgår samarbejde med STL Lagerteknik A/S for at udbygge tilstedeværelsen i Danmark

15.12.2022SSI Schäfer

Sponseret

Sådan løses de tre største udfordringer ved fryselagring

24.10.2022SSI Schäfer

Sponseret

Automatisering som konkurrencefordel

17.10.2022SSI Schäfer

Sponseret

SSI Schäfer Group udnævner Michael Hillström til ny administrerende direktør for SSI Schäfer Nordics

19.09.2022SSI Schäfer

Sponseret

Den ultimative rejse fra manuel drift til automatisering

06.09.2022SSI Schäfer

Sponseret

Den ultimative rejse fra manuel drift til automatisering