Pressemeddelelse: Syncronic 23. juni 2021

Mathu fra Syncronic samler på DDMRP-certifikater

23.06.2021

Sponseret

Deloitte

Som et alternativ til klassisk Material Requirement Planning (MRP) er mange danske virksomheder tiltrukket af Demand Driven MRP (DDMRP), som også i høj grad inddrager den dagsaktuelle efterspørgsel, når produktionen skal planlægges.

Men selvom DDMRP bliver stadigt mere populært, er det stadigt begrænset, hvor mange specialister, der findes på feltet i Danmark. Og at finde nogen med hele to DDMRP-certificeringer er ikke hverdagskost.

Ikke desto mindre er SCM-konsulent Mathu Thangaraj fra Syncronic både certificeret i DDMRP Leadership og DDMRP Planner.

Med de to certificeringer er Mathu nu i stand til at opstille, analysere og evaluere DDMRP koncepter på egen hånd eller sammen med resten af holdet af erfarne DDMRP-konsulenter hos Syncronic.

DDMRP-konceptet blev opfundet i USA men er i dag mest udbredt i lande som Holland, France, Italien og Brasilien – og i stigende grad i Danmark og Sverige.

“DDMRP øger sigtbarheden for planlæggere, så de kan træffe bedre beslutninger og mere præcist beregne behovet for kapacitet og lagerbeholdninger. Det giver en mindre stressende arbejdsdag sammenlignet med traditionelle MRP-scenarier,” siger Mathu Thangaraj from Syncronic.

Mathu er født og opvokset i Indien og lærte første gang Norden at kende, da han læste til ingeniør i Sverige, hvor han siden har arbejdet for blandt andet IBM og Kraft Food. I 2013 startede han i Syncronic i Brøndby som SAP SCM-konsulent.

“For at få en succesrig DDMRP-implementering er du nødt til at gøre det ud fra et solidt fundament. Det har jeg fået med disse certificeringer. De er meget brugbare,” fastslår Mathu Thangaraj.

Pressekontakt

Mikkel Buhelt, PR-rådgiver for Syncronic, 2021 3903, mikkel@pressoffice.dk

Mere fra...

22.10.2022Deloitte

Sponseret

Join Deloitte’s Supply Chain Panel

19.11.2021Deloitte

Sponseret

Miljøet har brug for intelligent planlægning

06.09.2021Deloitte

Sponseret

Hvad er den største forandring ved implementering af Integrated Business Planning (IBP)?

23.06.2021Deloitte

Sponseret

Pressemeddelelse: Syncronic 23. juni 2021

27.05.2021Deloitte

Sponseret

S&OP er i forandring – velkommen til IBP

25.05.2021Deloitte

Sponseret

Vil du have faglig sparring og inspiration fra andre, som også arbejder med at udvikle S&OP processer i større virksomheder?