Vil du have faglig sparring og inspiration fra andre, som også arbejder med at udvikle S&OP processer i større virksomheder?

Søg optagelse i DILF's netværksgruppe S&OP NETVÆRKET og deltag i diskussioner om udviklingen indenfor S&OP med andre danske erhvervsledere

25.05.2021

Sponseret

Deloitte

Arbejder du med at udvikle S&OP processer i en større virksomhed? Vil du holde dig fagligt opdateret? Og drøfte udfordringer inden for S&OP-området med ligesindede i et fortroligt rum?

Så er du velkommen til at søge optagelse i DILF’s netværksgruppe S&OP NETVÆRKET.

I gruppen vil du møde folk, der ligesom dig arbejder med at udvikle S&OP processerne i større virksomheder.

Gruppen har eksisteret siden 2017 og mødes fire gange om året. Ved at være et begrænset antal deltagere på møderne gør vi det muligt for alle at komme til orde. Og få noget med hjem fra møderne, som de kan bruge i deres daglige arbejde.

Vores næste møde er 24. juni. Her er temaet scenarier til Executive S&OP mødet.

Fokus er altså på, hvordan man afdækker risici og konsekvenser i efterspørgsel, produktionskapacitet, råvare tilgængelighed, prisudsving mm., og træffer de rigtige beslutninger.

Lige nu er der et par ledige pladser i S&OP NETVÆRKET. Er du interesseret i at søge om optagelse? Så kontakt netværkets grundlægger og moderator Camilla Thuge Lund fra Syncronic på mobil 2115 5629 eller mail CTL@syncronic.com

Mere fra...

22.10.2022Deloitte

Sponseret

Join Deloitte’s Supply Chain Panel

19.11.2021Deloitte

Sponseret

Miljøet har brug for intelligent planlægning

06.09.2021Deloitte

Sponseret

Hvad er den største forandring ved implementering af Integrated Business Planning (IBP)?

23.06.2021Deloitte

Sponseret

Pressemeddelelse: Syncronic 23. juni 2021

27.05.2021Deloitte

Sponseret

S&OP er i forandring – velkommen til IBP

25.05.2021Deloitte

Sponseret

Vil du have faglig sparring og inspiration fra andre, som også arbejder med at udvikle S&OP processer i større virksomheder?