Reservedelsleverandør styrker logistik og salg

Selskabet FTZ, som er en førende leverandør i Danmark af reservedele og tilbehør til autoværksteder, reorganiserer nu virksomheden. Det sker for at komme endnu tættere på de danske værksteder, styrke selskabets udvikling inden for logistik og salg og sikre markedsandele og indtjening i et marked, som er præget af stadig hårdere konkurrence.

"Vi har brugt de seneste måneder på at klargøre en række nye initiativer, som skal sikre, at vi kommer til at stå endnu stærkere de kommende år. Vi er i dag markedsleder, og vi skal turde at bruge det som afsæt til at hæve ambitionerne og blive endnu bedre. Vi kan ikke hvile på laurbærrene, fordi vi så lynhurtigt bliver overhalet inden om”, siger FTZ's CEO Michael Gadegaard. Foto: FTZ/PressConnect

17.04.2024

SCM.dk

FTZ's CEO Michael Gadegaard forklarer, at de første skridt allerede er taget i forbindelse med en reorganisering af selskabet.

"Reorganiseringen betyder, at FTZ nu etablerer syv regioner i Danmark. Hver region får sin egen selvstændige ledelse inden for salg og logistik. Dette skridt er motiveret af den hastige udvikling, der er inden for både logistik- og salgsområdet. En dedikeret ledelse i hver region er afgørende for at følge med udviklingen og sikre høj kvalitet og professionalisering i begge ansvarsområder”, siger Michael Gadegaard.

Michael Gadegaard fortæller, at det i fremtiden vil blive helt afgørende, at FTZ i alle dele af landet vil være den klart bedste samarbejdspartner, man som værksted kan vælge. Det betyder, at barren nu bliver løftet lidt højere op uanset hvor i FTZ- organisationen, du som medarbejder har dit daglige virke.

"FTZ vil være den ultimative partner, der direkte til og rundt om værkstedet leverer professionelle og konkurrencedygtige løsninger”, siger Michael Gadegaard.

Han understreger, at FTZ skal være en virksomhed, som kan tiltrække de bedste medarbejdere og sikre sig samarbejdet med de danske værksteder.

"Vi har brugt de seneste måneder på at klargøre en række nye initiativer, som skal sikre, at vi kommer til at stå endnu stærkere de kommende år. Vi er i dag markedsleder, og vi skal turde at bruge det som afsæt til at hæve ambitionerne og blive endnu bedre. Vi kan ikke hvile på laurbærrene, fordi vi så lynhurtigt bliver overhalet inden om”, siger Michael Gadegaard.

Læs også: Industrivirksomhed vender ESG-krav til fordel

Han forklarer, at FTZ i dag har en række produkter på hylderne til værkstederne ud over reservedele og tilbehør, som FTZ er kendt for.

"Vi leverer også alt i udstyr, værktøj, indretning, forbrugsvarer, support, uddannelse, IT-løsninger, værkstedskoncepter, sparring, vejledning og data. Med denne omfattende tilgang ønsker FTZ at gøre det enkelt og attraktivt for værksteder at vælge FTZ som samarbejdspartner - for i sidste ende er valget af leverandør en tillidssag for værkstederne”, siger Michael Gadegaard.

Kilde: FTZ

/ PiB

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Lejeløsninger styrker resiliens og giver ro i maven

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

24.05.2024SCM.dk

SCM Agendaen – Det gode ERP-projekt

24.05.2024SCM.dk

Millioner skal sætte fart på cirkulær plast og ESG-udvikling

21.05.2024SCM.dk

Unge voksne vil have arbejde med mening og udvikling

21.05.2024SCM.dk

Månedens udfordring: 4 KPI’er skal skabe succes for COOP’s drift

18.05.2024SCM.dk

Flere kommuner arbejder med CO2-reduktion i indkøb

17.05.2024SCM.dk

Stål- og teknikgrossist får godkendt forpligtende klimamål

16.05.2024SCM.dk

Wavin: EPD´er er blevet et konkurrenceparameter

16.05.2024EAB Lagerindretning

Sponseret

SÅDAN FÅR DU MEST UD AF DIN LAGERHAL

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup