Rockwell Automation investerer i at styrke kundernes cybersikkerhed

Takket være partnerskaber med Dragos og CrowdStrike samt etableringen af et nyt Cybersecurity Operations Center bliver Rockwell Automations kunder nu i stand til at værne mere proaktivt om deres cybersikkerhed i alle faser af et angrebsforløb – før, under og efter.

”I vores branche bliver cybersikkerhedstruslerne hele tiden hyppigere og alvorligere, så det er afgørende, at ledere indenfor automatisering deler erfaringer og samarbejder med ledere indenfor cybersikkerhed med henblik på at udvikle flere og nye måder at beskytte vores kunder på”, siger Rachael Conrad. Foto: Rockwell Automation.

29.12.2021

SCM.dk

Rockwell Automation har netop løftet sløret for nye investeringer, som skal styrke tilbuddene indenfor informations- (IT) og driftsteknologisk (OT) cybersikkerhed, og ruste kunderne bedre mod de mange aktuelle cybertrusler. Initiativerne omfatter strategiske partnerskaber med Dragos, Inc. og CrowdStrike samt etableringen af et nyt Cybersecurity Operations Center i Israel. 

”Det er ikke længere bare ’best practice’ at implementere stærk cybersikkerhed - det er et must”, siger Rachael Conrad, som er vice president og general manager for Global Services hos Rockwell Automation.

”For producenterne starter beskyttelse med et bundsolidt fundament af OT-ekspertise. Derfor satser vi på investeringer i cybersikkerhed, så vi kan sammensætte markedets mest solide og specialiserede tilbud indenfor IT/OT-cybersikkerhed”, fortsætter hun.

Incident Response og Threat Intelligence 

Investeringerne opstår gennem et parnterskab med Dragos, som leverer cybersikkerhed til industrielle kontrolsystemer (ICS)/OT-miljøer. Med det partnerskab bliver industrielle kunder bedre i stand til at beskytte sig mod, reagere på og komme videre efter en cybersikkerhedshændelse. 

Partnerskabet vil fokusere på hændelsesrespons og Threat Intelligence. Takket være kombinationen af de to firmaers kompetencer vil kunder langt hurtigere kunne vurdere og håndtere en cybersikkerhedstrussel. Herudover vil Rockwell Automation- og Dragos-eksperter tilbyde en specialiseret nyhedsservice med fokus på Threat Intelligence, som de har udviklet i fællesskab. 

Læs også: IT-chefer nedtoner regelmæssigt cybertrusler

”Vores investering i og partnerskab med Dragos vil gøre det lettere for vores industrielle automatiseringskunder at realisere deres mål om Connected Enterprise, fordi vi tilbyder en sikker OT-infrastruktur”, siger Rachael Conrad.

Cloud-baseret slutpunktsbeskyttelse 

Samtidig indgår Rockwell Automation også et partnerskab med CrowdStrike om at levere end-to-end-cybersikkerheds- og netværksløsninger. Partnerskabet vil undersøge potentialet i at kombinere CrowdStrikes cloud-udviklede, AI-understøttede Falcon-platform med Rockwell Automations’ implementering, netværksarkitektur, support, OT og services med henblik på at levere skræddersyede løsninger til håndtering af kundernes største udfordringer inden for cybersikkerhed. 

”I kraft af Rockwell Automations samarbejde med CrowdStrike kan vi tilbyde fuldt ud integrerede, industrielle end-to-end-sikkerhedstjenester og løsninger gennem hele cybersikkerhedsforløbet, fra registrering af trusler over håndtering til genetablering efter cyberhændelser”, sagde Conrad.

- KCP

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Lejeløsninger styrker resiliens og giver ro i maven

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

29.05.2024SCM.dk

Bulkcarrier udsat for to missilangreb

29.05.2024SCM.dk

Varmepumpeproducent benyttede krise til grøn omstilling og fokusskift

27.05.2024SCM.dk

Ny app skal hjælpe pakkemodtagere mod svindlere

27.05.2024Columbus

Sponseret

The Retailer's Guide to 2024 - Driving sustainability and responsibility

24.05.2024SCM.dk

SCM Agendaen – Det gode ERP-projekt

24.05.2024Industriens Fond

Sponseret

Dine samarbejdspartnere kan være en risiko for din virksomhed

24.05.2024SCM.dk

Matematiske modeller kan give energibesparelser på op til 20 procent

24.05.2024SCM.dk

Bliv klogere på brug af kunstig intelligens i jeres forsyningskæde

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup