Rockwell Automation udvider udbud af trusselsdetektionstjenester

Rockwell Automation og Cisco forener informationsteknologiske (IT) og driftsteknologiske (OT) teams i kampen mod de stadigt flere industrielle cybersikkerhedstrusler.

De to virksomheder har samarbejdet i mere end et årti, for selvom konvergens er afgørende for digital transformation, giver det også udfordringer såsom silobaserede netværk, it-sikkerhedstrusler, mangel på færdigheder og en overflod af produktionsdata og -løsninger. Foto: Rockwell Automation A/S.

28.07.2021

SCM.dk

Rockwell Automation tilføjer nu Cisco’s Cyber Vision-løsning til sit eksisterende LifecycleIQ-tjenesteportefølje med tilbud inden for detektion af it-sikkerhedstrusler. 

Tilføjelsen til portefølhttps://scm.dk/digitale-investeringer-gik-amok-under-coronakrisenjen bygger videre på det samarbejde, som Rockwell Automation og Cisco allerede har omkring industrielle netværk og sikkerhed. Det omfatter de fællesudviklede – og frit tilgængelige – Converged Plantwide Ethernet-arkitekturer (CPwE), der giver kunderne skabeloner og planer til design og implementering af skalérbare, sikre industrielle netværk, såvel som fællesudviklede Allen-Bradley Stratix-administrerede switches, der giver kunder en sikker switch-infrastruktur.  

Læs også: Bredt politisk flertal styrker dansk cyberforsvar

“Vi ser frem til fortsat at udbygge vores strategiske alliance med Cisco”, fortæller Angela Rapko, som er direktør for Portefølje- og virksomhedsadministration samt Kundesupport og vedligeholdelse (CSM) hos Rockwell Automation.

“Vores partnerskab forener Cisco’s globale lederskab inden for IT-netværk og -sikkerhed med Rockwell Automations globale lederskab inden for industriel automatisering og OT. Tilføjelsen af Cisco Cyber Vision til vores portefølje af tjenester til detektion af it-sikkerhedstrusler kommer vores kunder til gavn ved at øge integrationen mellem Rockwell Automation og Cisco’s økosystemer, specielt hvad angår it-sikkerhed”, udtaler hun.

Fælles engagement

De to virksomheder har samarbejdet i mere end et årti, for selvom konvergens er afgørende for digital transformation, giver det også udfordringer såsom silobaserede netværk, it-sikkerhedstrusler, mangel på færdigheder og en overflod af produktionsdata og -løsninger.

De to virksomheder har samarbejdet om at tilbyde fællesudviklede arkitekturer, tjenester og produkter, der hjælper virksomheder med at håndtere sikkerhedstruslerne, mens de arbejder for at etablere en egentlig Connected Enterprise. 

“Tilføjelsen af Cisco Cyber Vision til Rockwell Automation’s portefølje af tjenester til detektion af it-sikkerhedstrusler er et godt eksempel på vores fælles engagement i at hjælpe kunder med at øge it-sikkerheden omkring deres industrielle aktiviteter”, siger Vikas Butaney, som er VP og GM for Cisco IoT.

Læs også: Digitale investeringer gik amok under coronakrisen

Tilføjelsen af Cyber Vision til trusselsdetektionstilbuddene i LifecycleIQ-porteføljen giver en unik switch-baseret arkitektur for kunder med eksisterende Cisco-løsninger, greenfield-netværk og for dem som opdaterer deres Cisco-netværksinfrastruktur.  

“Med Cyber Vision integrerer vi it-sikkerhed i industrielle netværk og gør det lettere for vores kunder at sikre deres forretningskritiske aktiviteter. Vi er stolte over at kunne tilbyde den mest omfattende portefølje af produkter og tjenester og muliggøre vision om, at IT- og OT-teams sammen skal håndtere og løse kritiske risici i forbindelse med industriel sikkerhed”, afslutter Vikas Butaney.

- KCP

Scanlox ApS

Sponseret

AGILOX AMR fra SCANLOX muliggør en implementering af automatiseret intern transport på få timer

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

20.02.2024SCM.dk

Flere håndværkere har en højere indkomst end akademikere

20.02.2024SCM.dk

Blue Water øger fokus på Afrika

13.02.2024TrueCommerce

Sponseret

Vigtig opdatering på e-fakturering i Polen

13.02.2024SCM.dk

NIS2-hammeren rammer snart, men myndigheder og danske virksomheder halter efter

09.02.2024TrueCommerce

Sponseret

Blog: Den nye bogføringslov

08.02.2024SCM.dk

Nordirsk tech-mission til København 5-6. marts

06.02.2024TrueCommerce

Sponseret

Elektronisk fakturering i Rumænien

02.02.2024TrueCommerce

Sponseret

Elektronisk fakturering i Belgien

Jobmarked

Se alle

Apport Systems A/S

Bliv vores Software Developer. Vores SQL Expert til udviklingsteamet.

Er du klar til at blive Apports nye softwareudvikler: et job med ansvar, selvstændighed og IT-kundskaber. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Er du vild med programmering - og stærk til D365FO?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på D365FO, OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Banker dit hjerte for programmering?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Aarhus eller Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Har du erfaring inden for intern logistik og/eller produktion?

Bredana Axcite søger en handlekraftig ERP-konsulent

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm.

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm. søges til international virksomhed

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Auditor til ISO 9001, ISO 14001 OG ISO 45001

Bureau Veritas Certification søger auditor til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Administrative assistant for marine & offshore

Join Bureau Veritas Denmark in an exciting position as part-time administrative assistant in the Marine Department

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

IT-Sikkerhedskonsulent

Bureau Veritas søger IT-sikkerhedskonsulent

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Zetes

Zetes søger ny Business Consultant i Supply Chain-løsninger

Som Business Consultant inden for supply chain-optimering vil du bidrage med din ekspertise gennem hele salgscyklussen, være en betroet rådgiver og deltage i kvalificeringen af forretningsmuligheder. Du vil tage ansvar for udvælgelsen af den bedste projekttilgang og påvirke strategien for vores supply chain-løsninger.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

28.02.2024

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
RELEX Solutions
Webinar
The future of consumer goods supply chain planning

Join us for an exclusive online event that will introduce the new RELEX end-to-end supply chain planning solution capabilities for consumer goods companies.

Dato

07.02.2024

Sted

On-line

RELEX Solutions
Webinar
RELEX Next

Deltag til vores årlige online begivenhed RELEX Next. Her vil du høre alt om RELEX’ nyeste løsninger, samt erfaringer fra virksomheder, der allerede bruger dem succesfuldt. At følge med udviklingen er afgørende for detailhandlens succes. Under RELEX Next vil vi dykke ned i kritiske branchetemaer for at undersøge, hvordan hurtigt skiftende forbrugsvaner, supply chain disruptions og økonomisk usikkerhed understreger behovet for intelligent detailplanlægning - og hvorfor det er vigtigere end nogensinde før. Se hele agendaen på linket.

Dato

15.02.2024

Tid

14:00

Sted

On-line

Consafe Logistics
Webinar
4 strategies to prepare your warehouse for 2024

In today's business environment, disruptions occur twice as often as four decades ago, adding complexity. Successfully navigating these changes gives companies a competitive edge. What does this mean for warehouse management, and how can warehouses stay ahead proactively?

Dato

21.02.2024

Tid

10:00

Sted

Online

Bureau Veritas
Kursus
NIS2 – Hvad er det, hvad betyder det, og hvordan kommer du i gang?

Sæt kryds i kalenderen den 26. februar og vær med, når vores ekspert på området, Thomas Vestergaard, giver en intro til NIS2 og gennemgår en mulig plan for arbejdet imod efterlevelse af kravene i din virksomhed.

Dato

26.02.2024

Tid

08:30

Sted

Fredericia

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Agile projekter - Hybrid - dag

Vil du lære at lede agile projekter professionelt og effektivt? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få indsigt i agile værktøjer og kompetencer i agil projektledelse.

Dato

08.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - dag

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup