Scannerløsning gav gammel virksomhed nyt liv

Kent Brushes, der er verdens ældste hårbørste producent, blev etableret i 1777 og har netop holdt 240-års jubilæum. Da onlinesalget kom til, havde Kent Brushes brug for en samlet løsning, der kunne hjælpe dem i denne nye fase af virksomhedens historie.

Kent Brushes, der er verdens ældste hårbørste producent, blev etableret i 1777 og har netop holdt 240-års jubilæum.

De kan bryste sig med mange priser, heriblandt ”Royal Warrenty Award” og ”The Queens Award for Enterprise”. Den traditionsrige virksomhed producerer børster i alle afskygninger, og sortimentet samt salgskanalerne er blevet udvidet og har ændret sig meget gennem årene. Da onlinesalget kom til, havde Kent Brushes brug for en samlet løsning, der kunne hjælpe dem i denne nye fase af virksomhedens historie.

Det gamle ERP var forældet

Steve Davids, Technical Manager, fortæller: ”Det gamle system vi havde, var meget vanskeligt og tungt at arbejde i. Vores pluklister var papirbaserede og arbejdsgangene var generelt lidt gammeldags. Vi gik derfor på jagt efter et nyt ERP system, det skulle være simpelt og fleksibelt. Vi ledte efter et system, der kunne overføre ordrerne direkte ind til lageret uden papirarbejde. Samtidig skulle det være muligt at opdatere lagerbeholdningen og al information på hjemmesiden. Derudover skulle det også være muligt at koble mobile scannere på systemet. Dette var heller ikke var en mulighed med det gamle system.”

”Vi undersøgte markedet for hvilke ERP-systemer der var tilgængelige. Vi kom relativt hurtigt frem til at Microsoft Dynamics NAV var den rigtige løsning for os som produktionsvirksomhed. Da vi havde besluttet os for hvilket ERP-system vi ville investere i, gik vi i gang med at finde den rette ERP-partner. Igen undersøgte vi markedet, og efter at have talt med 2-3 forskellige udbydere var det tydeligt for os at eBECS havde erfaring inden for produktion, og det havde de andre udbydere ikke. De hjalp os gennem implementeringsfasen på en meget professionel og kompetent måde.”

Scannerløsning var et krav

”Vi havde, hele tiden vidst, at vi ville have en scannerløsning koblet på vores nye ERP. eBECS introducerede os derfor for Tasklet Factory ’s Mobile WMS. Inden da havde vi set på et par forskellige scanner løsninger, men Mobile WMS fra Tasklet Factory var helt klart det mest sofistikerede og ikke mindst den mest brugervenlige. Derudover var eBECS overbeviste om, at Mobile WMS fra Tasklet Factory var det rette valg. ”

”Løsningen viste sig at være nem at implementere og ikke mindst nem at lære at bruge. Når vi har afløsere inde i travle perioder, går der ikke længe inden de er selvkørende.”

”En anden fordel ved Mobile WMS er, at den kører op mod standard NAV. Vores ønske har hele tiden været at køre så standard som muligt.”

”Inden vi fik implementeret Microsoft NAV og Mobile WMS gennem eBECS havde vi flere udfordringer i forhold til vores fremtidige forretningsplaner. Vi er gået fra kun at sælge til vores distributører til nu at sælge direkte til kunden via vores website. Det har betydet, at vi skal kunne håndtere at plukke både store og små ordrer. Det betyder også, at når man har mange små ordrer, så er det vigtigt at kunne samle flere ordrer sammen og plukke dem på én gang. Det giver konsolideret pluk mulighed for i Mobile WMS.”

Et bedre og mere fejlfrit flow

”En anden udfordring med det gamle system var antallet af fejl i beholdningen, forårsaget af bl.a. plukfejl. Med scannerne har vi nu en lagt bedre kontrol over det der bliver plukket og sendt ud af huset. Lageret stemmer bedre end nogensinde før. I produktionen har implementeringen af NAV og Mobile WMSogså hjulpet i forhold til processtrømmen af råmateriale. Generelt har den nye løsning betydet en bedre og nemmere arbejdsgang for hele virksomheden. Ordrerne bliver sendt hurtigere afsted grundet den store effektivisering af processerne, og i den sidste ende giver det glade kunder, der får de rette varer hurtigere end de er vant til.”

Valget af hardware

”Vi valgte at købe vores hardware gennem Tasklet Factory, da vi på denne måde kunne opnå single-point-of-contact. Valget faldt på en scanner fra Zebra, model MC9200, og vores oplevelser med denne scanner har kun været positive.”

”En anden af bevæggrundene for at vi valgte Mobile WMS fra Tasklet Factory, var desuden at der var mulighed for at arbejde offline. Vi var nervøse for at vores Wi-Fi ikke kunne dække hele lageret og produktionsområdet. Det viste sig dog, at MC9200 scanneren opfanger vores Wi-Fi signal selv på meget lang afstand. Det er generelt en meget driftssikker og robust scanner.”

Service og support

“Langt størstedelen af vores support er gået gennem eBECS, de har altid løst vores problemstillinger. En enkelt gang har vi dog haft fat i Tasklet Factorys support team. Det var for nylig da vi skulle have tilføjet en ny scanner til vores eksisterende løsning.  Det foregik uden nogen form for problemer og med minimal indsats for mit vedkommende” slutter Steve Davids.

Mere fra...

10.04.2024Tasklet Factory

Sponseret

Få styr på dit lager: Lagerchefens (gen)vej til succes

12.08.2022Tasklet Factory

Sponseret

Styrk din webshops succes — Kom foran med Mobile WMS

13.01.2022Tasklet Factory

Sponseret

Tasklet Factory leverer rekordregnskab

30.09.2021Tasklet Factory

Sponseret

Tasklet Robots ser dagens lys: Skal udbrede dansk robotkomet

17.02.2021Tasklet Factory

Sponseret

Produktionsmodulet i Mobile WMS

21.12.2020Tasklet Factory

Sponseret

Det kan betale sig at investere i automatiseringsteknologi