Shipping.dk køber Maersk Broker Agency

Shipping- og logistikvirksomheden Shipping.dk har overtaget Maersk Broker Agency. Det er et led i selskabets planer om øget vækst.

Efter overtagelsen af Maersk Broker Agency består Shipping.dks nye, samlede enhed af 170 medarbejdere. Foto: Maersk Group..

15.01.2015

SCM.dk

Den danske shipping- og logikstikvirksomhed Shipping.dk har købt det danske skibsagentur Maersk Broker Agency. Overtagelsen skete den 9. januar og er en del af selskabets planer om øget vækst og specialisering inden for sin kerneforretning.

Læs også: Mærsk vil sejle med blomster fra Afrika til Europa

”Vi er utrolig glade for, at købet af Maersk Broker Agency nu er på plads. Shipping.dk udvikler sig rigtig positivt, og med opkøbet styrker og udbygger vi vores aktiviteter og platforme i hele Skandinavien og får samtidig yderst erfarne og kvalificerede medarbejdere ombord”, siger Søren Gran Hansen, administrerende direktør i Shipping.dk.

Han mener, at købet af Maersk Broker Agency giver selskabet et solidt fundament for videreudvikling af de væsentligste forretningsområder, som blandt andet dækker over agency, stevedoring (læsning og losning af fartøjer) og krydstogt.

Gennem de senere år har Maersk Broker Agency etableret kontorer i de største havne i Skandinavien, og har med 10 kontorer i Danmark, Sverige og Norge skabt et stærkt netværk. Efter overtagelsen består den nye, samlede enhed af 170 medarbejdere. 

"Shipping.dk er den rette ejer"
Salget af agency-aktiviteterne falder også i god jord hos Maersk Broker.

Læs også: Mærsk dropper Panama-kanalen

”Vi er af den klare overbevisning, at Shipping.dk er den rette ejer til yderligere at udvikle Maersk Broker Agency i en branche, der er præget af hård konkurrence, og hvor både volumen og effektivitet er vigtige parametre. Det har været afgørende at finde det rigtige fremtidige hjem for aktiviteterne og ikke mindst vore loyale og dygtige medarbejdere. Det bliver derfor spændende at følge, hvordan de to enheder nu ved fælles hjælp kan vokse”, siger Anders Hald, CEO, Maersk Broker.

-SSM

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

17.04.2024SCM.dk

Maersk opgiver at sælge containerfabrikker

17.04.2024SCM.dk

SBTi’s accept af klimakreditter er tegn på ny klimaøkonomi

16.04.2024DACHSER Intelligent Logistics

Sponseret

Dachser overtager logistikudbyderen Brummer

15.04.2024SCM.dk

Net zero mål for CO2 er problematiske for mange virksomheder

12.04.2024SCM.dk

Industrivirksomhed vender ESG-krav til fordel

11.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

CSRD - hvem, hvad, hvor og hvordan?

11.04.2024SCM.dk

Ny retspraksis i Europa: Klimabeskyttelse som menneskeret

09.04.2024SCM.dk

Vigtigt skridt for den grønne omstilling

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle