Stena Line investerer i 110 terminal-traktorer

Stena Line og Terberg Scandinavia/N.C. Nielsen har netop indgået en historisk stor aftale. Aftalen indebærer levering af op mod 110 Terberg-terminaltraktorer til Stena Lines lokationer.

"Rammeaftalen med Terberg Scandinavia/N.C. Nielsen er helt i tråd med vores ønske at være en alsidig og effektiv fragtoperatør på alle vores ruter", siger Per Søholt, technical operations manager hos Stena Line. Foto: Terberg Scandinavia..

31.10.2014

SCM.dk

Rederiet Stena Line har indgået en aftale med Terberg Scandinavia/N.C. Nielsen. Aftalen omhandler 110 Terberg-terminaltraktorer, som skal ud til rederiets lokationer i blandt andet Norden, Holland og England.

Aftalen kommer i stand på baggrund af Stena Lines øgede fokus på fragtområdet og på den voksende trafik med containere og løstrailere. Det øgede fokus har nu resulteret i levering af op mod 110 Terberg terminaltraktorer, der skal være med at til at sætte gang i rederiets ambitioner inden for logistik og fragt.

Læs også: Mærsk vil sejle med blomster fra Afrika til Europa

”Rammeaftalen med Terberg Scandinavia/N.C. Nielsen er helt i tråd med vores ønske at være en alsidig og effektiv fragtoperatør på alle vores ruter. Vi gik efter at lease maskinerne ud fra en forholdsvis enkel kalkule: Vi slipper for al risiko ved maskinerne og har styr på vores udgifter per driftstime på forhånd”, siger Per Søholt, technical operations manager hos Stena Line, i en pressemeddelelse.

Som supplement til den nye rammeaftale har Stena Line desuden indgået en flerårig serviceaftale med Terberg Scandinavia/N.C. Nielsen gældende for alle nordiske havneterminaler.

De første terminaltraktorer blev leveret til Stena Lines danske og nordiske havneterminaler i juni. Rammeaftalen mellem de to parter løber frem til 2017.

-KLZ

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

17.04.2024SCM.dk

Maersk opgiver at sælge containerfabrikker

17.04.2024SCM.dk

SBTi’s accept af klimakreditter er tegn på ny klimaøkonomi

05.04.2024SCM.dk

EU direktiv om bæredygtighed bliver taget godt imod

03.04.2024SCM.dk

Ny forskning skal gøre fremstillingsindustrien mindre sårbar

02.04.2024SCM.dk

Mindre afskovning i Amazonas i 2023

13.03.2024SCM.dk

Sanistål vil gøre det lettere at aflæse produkters CO2-udledning

11.03.2024SCM.dk

Logistikoperationer kan optimeres med nye funktioner

23.02.2024SCM.dk

Indien udfordrer Kinas status som verdens fabrik

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle