Stor international aktør udvider sit lager på Aalborg havn

Der er rykket en ny beboer ind på stykgodshavnen i Aalborg. Scandinavian Medical Solutions har underskrevet en lejeaftale på nye lagerfaciliteter, som skal være med til at understøtte flere års positiv udvikling hos den hastigt voksende medicovirksomhed.

Jens Hvid Paulsen (tv) og Jens Krohn (th), Scandinavian Medical Solutions. Foto: Port of Aalborg

27.02.2024

SCM.dk

Der er fart på hos Scandinavian Medical Solutions, som køber, sælger og udlejer brugt billeddiagnostisk udstyr til kunder overalt i hele verden. Virksomheden blev stiftet i 2018 og er siden vækstet til en stor international aktør med godt 30 medarbejdere.

Nu har den positive vækst øget behovet for plads. Port of Aalborg og Scandinavian Medical Solutions har derfor indgået en aftale om leje af lager på stykgodshavnen i Aalborg. 

”Vi har i længere tid været på jagt efter egnede lagerfaciliteter til vores mobile enheder og modularer. Det er vores flytbare scanningsklinikker, der er klar til at rykke ud, når vores kunder har behov for ekstra scanningskapacitet. Enhederne bliver transporteret med lastbil, så de nemt kan transporteres rundt i store dele af verden. Men når de ikke er i brug, skal de løbende klargøres og vedligeholdes, og det skal helst ske i tørvejr. Det behov får vi opfyldt med de to nye pakhuse”, fortæller CEO, Jens Hvid Paulsen.

Scandinavian Medical Solutions har kunder i hele verden, og tidligere på året rykkede stifteren af virksomheden, Jens Krohn, til USA, hvor han skal stå for opbygningen af det amerikanske datterselskab. Hovedkontoret er fortsat på ”Gassen” i Aalborg, som ligger blot et stenkast fra pakhusene.

”Vores krav til de nye lagerfaciliter var, at de kunne rumme vores store udstyr, og så skulle de være tæt på vores kontor. Det har vi fundet med lageret i stykgodsområdet, der ligger lige på den anden side af vejen”, forklarer Jens Hvid Paulsen.

Scandinavian Medical Solutions er ikke de eneste, der har brug for flere kvadratmeter. Port of Aalborg råder over mere end 175.000 kvadratmeter lager- og logistikfaciliteter, og efterspørgslen er stor. 

Læs også: Nyt dansk – svensk samarbejde skal fordoble lagerkapacitet

”På grund af den store interesse har vi over de senere år udvidet vores lagerkapacitet markant. Senest med 10.000 kvadratmeter sidste år. Lagerfaciliteter anvendes i dag af vidt forskellige virksomheder til vidt forskellige formål. Glædeligvis er de dog alle med til at supportere virksomhedernes vækst og forretning, ligesom tilfældet er for Scandinavian Medical Solutions”, lyder det fra Jeppe Faber, Senior Commercial Manager, Real Estate, Port of Aalborg.

Scandinavian Medical Solutions rykkede ind i de nye faciliteter i januar.

/ PiB

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

18.04.2024SCM.dk

Fremtidens plastproduktion skal udvikles af CO2

18.04.2024SCM.dk

Logistikaktør går sikkerheden efter i sømmene

05.04.2024Swisslog

Sponseret

Inbjudan Webinar: Strategisk lagerautomation - 25 april

05.04.2024Zetes

Sponseret

Prévoté transforms inventory management with the ZetesMedea Full Pallet Inventory solution

05.04.2024SCM.dk

Materialehåndtering og robotautomatisering løftes til nyt niveau

04.04.2024TECSYS A/S

Sponseret

Er dit lager klar til en omnichannel strategi?

04.04.2024TECSYS A/S

Sponseret

Lagerteknologi: Top 5 systemer til at øge effektiviteten

03.04.2024Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Technicon A/S og Toyota Material Handling Danmark A/S indgår samarbejde

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle