Target investerer i sin forsyningskæde og tager kampen op mod Walmart og Amazon

Over de næste tre år vil Target investerer syv mia. dollar i forsyningskæden og satser blandt andet på samme-dagslevering. I særdeleshed skal butikkerne i endnu højere grad end hidtil håndtere onlineordrer.

Target satser stort på højtidssæsonen i år og vil tage kampen op mod Walmart og Amazon..

08.10.2018

SCM.dk

Højtidssæsonen nærmer sig, og som altid betyder det en stigende aktivitet hos forbrugerne og øget konkurrence blandt leverandørerne. I år bliver perioden ekstra interessant for Target, der på det seneste har lagt mange kræfter i at opgradere sin forsyningskæde og tidligere i år meldte ud, at de vil investere syv mia. dollar over de næste tre år.

Det skriver CNBC.

Læs også: Rekordstor mangel på lastbilchauffører får Walmart på banen

At Target satser på at komme godt igennem årets højtider og tage kampen op mod rivaler som Walmart og Amazon, er også tydeligt. De har således meldt ud, at man forventer at ansætte 120.000 nye medarbejdere i midlertidige stillinger, hvilket er 20 procent flere end sidste år.

Samtidig forventes 7500 af de nye medarbejdere at blive sat til at pakke forsendelser. I alt vil Target i år fordoble antallet af ansatte, der skal håndtere online-bestillinger i kædens forretninger og distributionscentre.

Det skyldes i høj grad at butikkerne skal håndtere onlineordrer i stor stil. Sidste år klarede butikkerne ifølge Target 70 procent af de digitale ordrer, et tal som man forventer vil blive endnu højere i år.

"Vores butikker er centrum for vores digitale vækst. De står for størstedelen af vores online-bestillinger og er centrale for alt, hvad vi gør i Target," har CEO Brian Cornell tidligere sagt til CNBC.

Den massive satsning falder sammen med, at Target lige har kunne præsentere et af sine stærkeste kvartaler nogensinde. Derfor gælder det nu om at holde fast i de positive tendenser henover højtiderne.

Lang række af nye tiltag
Det skal nogle af Targets andre nye tiltag, der skal gøre det lettere for kunder at handle i deres butikker og online, hjælpe til med. I løbet af året har kæden således lanceret gratis to-dages forsendelse, opkøbt en transportvirksomhed og tilføjet services som pickup-områder, hvor kunderne selv kan hente deres varer samt samme-dagslevering i storbyområder.

Ifølge formand for konsulentgruppen SW Retail Advisors gør de nye tiltag, at Target nu er godt rustet til at tage kampen op mod Walmart og Amazon:

"De har produkterne til at vinde, og nu giver de så kunderne nogle nye værktøjer - som to-dages forsendelse. Som forbruger tænker du nu: Target er som Amazon, og de har deres egne stærke mærker. Hvorfor skulle jeg ikke tilføje nogle ekstra varer til min kurv?" sagde hun til CNBC og fortsatte:

”Sidste august bestilte jeg nogle varer fra Target, og det tog ret lang tid, før jeg fik dem. I år bestilte jeg så igen. Nu fik jeg dem dagen efter, og nogle af varerne var endda blevet fløjet ind. Det er en game changer”.

Som en del af satsningen på samme-dagslevering af varer købte Target i slutningen af sidste år firmaet Shipt for 550 millioner dollar. Til at starte med leverer Shipt primært daglig- og boligvarer samt elektronik købt hos Target, men inden udgangen af 2019 forventes alle større produktkategorier at være tilgængelige på tjenesten.

Til sammenligning har Walmart samme-dagslevering i New York igennem Jet.com, mens Amazon’s Fresh også leverer dagligvarer samme dag i en række større amerikanske byer. Det eneste krav er, at kunderne bestiller deres ordre om morgenen.

Læs også: Analyse: Levering skal gå stærkt, rigtig stærkt, om 10 år

”Hvis vi zoomer ud og sammenligner Targets forsyningskæde med Walmarts, så mener vi, at Target er nødt til at indhente sin konkurrent, men anerkender også, at der sker fremskridt bag kulisserne. Vi mener, at Target har vist, at de hurtigt kan igangsætte initiativer, der fører til vækst”, lyder konklusionen fra Oliver Chen fra Cowen & Co. i et forskningsnotat.

- JMA

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

14.06.2024SCM.dk

5 benspænd for AI i supply chain planlægning

13.06.2024SCM.dk

Danmark mangler plan for anvendelse af CO2 til e-fuels

12.06.2024Descartes

Sponseret

Sanktioner kan være en udfordring for dem, der arbejder med transport og logistik

11.06.2024SCM.dk

Danskerne er trætte af produkter i dårlig kvalitet

11.06.2024SCM.dk

Der skal investeres 500 milliarder årligt i EU´s elnet for at nå klimamål

10.06.2024SCM.dk

Danmark skal op i gear for at sikre konkurrenceevnen

07.06.2024Körber Supply Chain DK A/S

Sponseret

Milliardstor ordreindgang skaber nye nordjyske arbejdspladser

07.06.2024SCM.dk

Et godt arbejdsmiljø vinder over lønnen

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Automation Engineer, Remote Assistance

Har du kompetencerne og lysten til at yde support på komplekse og højteknologiske løsninger? Så søger vi nu endnu en kollega til vores Remote Assistance team.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Kantineassistent - med flair for det grønne køkken

Hos Körber Supply Chain er kantinen vores fælles samlingspunkt, hvor alle medarbejdere fra alle afdelinger mødes dagligt over et veltillavet og lækkert frokostmåltid. Vores kantine er kendt og anerkendt for sin høje kvalitet, et bredt udvalg af lækre og sunde retter, samt masser af smil og god service.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup