Tasklet Factory trodser Corona-krise med trecifret vækst i USA

Tidligere på året, i Corona-krisens spæde start, kunne danske Tasklet Factory berette om øget vækst i deres amerikanske afdeling. Det var på et tidspunkt, hvor verden endnu ikke kendte til krisens alvor, og hvor hårdt, særligt USA, ville blive ramt.

Marianne Berg Eisenhardt, CEO, Tasklet Factory Inc..

For knap to år siden åbnede Tasklet Factory Inc. sit første nordamerikanske kontor. Siden da er det gået stærkt med både at udvikle organisationen og forretningen. Virksomheden fandt hurtigt fodfæste og strategien for fortsat erobring af markedet lå klar. Så kom COVID-19 og vendte op og ned på verden – og op og ned på planen. Og dog, for hvor der er vilje, er der vej. For Tasklet Factory Inc. er krise blevet vendt til en fordel med trecifret vækst til følge.

Danmark var i starten af Corona-krisen foran USA, både hvad angår virusspredning og nedlukning. Det blev hurtigt tydeligt at virksomheder, for at overleve, måtte være omstillingsparate og samtidig opprioritere effektivisering og optimering. Ikke mindst i forhold til deres lagerstyring. Marianne Berg Eisenhardt, CEO for Tasklet Factory Inc., fortæller:

”Vi kunne se, hvordan lande på stribe lukkede ned og folk blev sendt hjem. Den viden gav os et forspring på det amerikanske marked, og blev værdifuld for os i forhold til at lægge den rette strategi for vores amerikanske operation. Vores produkt, Mobile WMS, er i forvejen blandt de førende lagerscannerløsninger, og er derfor en vigtig brik, og en forholdsvis lavthængende frugt, for virksomhedernes digitaliseringsrejse og omstillingsparathed”.

Tasklet Factory Inc. har således oplevet en trecifret vækst på antal solgte licenser i det forgange regnskabsår, og har senest øget medarbejderstaben yderligere på både den tekniske og kommercielle del af forretningen. Mathias Pejstrup, Vice President of Sales hos Tasklet Factory Inc. er ikke i tvivl om, hvorfor virksomheden oplever en øget interesse på trods af krisen:

”Vi har god vind i sejlene, og mod oddsene som de så ud da verden i første omgang blev lagt ned af COVID-19, trodser vi krisen og vækster vores forretning – faktisk en smule hurtigere, end vi havde turdet håbe på. Vores løsning har bl.a. fokus på effektivisering, og giver typisk en rigtig hurtig ROI. Det matcher generelt efterspørgslen og prioriteterne i vores målgruppe. Og det er klart, at vores kunder lige nu – måske mere end nogensinde før - har behov for at have styr på deres lagerbeholdning, og for at sikre, at deres lagerprocesser er agile, skalérbare, og effektive. De behov imødekommer vores løsning. Samtidig kan kunden være i gang på to dage, og vi kører hele implementeringen virtuelt. Dermed kan vi hjælpe kunderne med deres omstilling til denne nye, fælles virkelighed. Så set i det perspektiv har Corona ikke været en hindring for vores vækst. Tværtimod”.

Om Tasklet Factory

Tasklet Factory fokuserer primært på udvikling af softwareløsningen Mobile WMS, der er en mobil lagerscannerløsning med integration til ERP-systemerne Microsoft Dynamics 365 FO/AX samt Microsoft Dynamics 365 BC/NAV. Virksomheden der er etableret i 2008, har hovedkontor i Danmark, samt et salgskontor i USA. Gennem et omfattende partnernetværk distribueres Tasklet Factory’s løsninger globalt til mere end 35 lande. Virksomhedens amerikanske afdeling, Tasklet Factory Inc., er ledet af CEO, Marianne Berg Eisenhardt, Vice President of Sales, Mathias Pejstrup, COO, Dan Andersen og CTO, Peter List.

Denne artikel er del af et tema:

Tema om lagerstyring og WMS

Mere fra...

10.04.2024Tasklet Factory

Sponseret

Få styr på dit lager: Lagerchefens (gen)vej til succes

12.08.2022Tasklet Factory

Sponseret

Styrk din webshops succes — Kom foran med Mobile WMS

13.01.2022Tasklet Factory

Sponseret

Tasklet Factory leverer rekordregnskab

30.09.2021Tasklet Factory

Sponseret

Tasklet Robots ser dagens lys: Skal udbrede dansk robotkomet

17.02.2021Tasklet Factory

Sponseret

Produktionsmodulet i Mobile WMS

21.12.2020Tasklet Factory

Sponseret

Det kan betale sig at investere i automatiseringsteknologi