Transportfirma udvider og styrker sin position i Central- og Østeuropa

Uno Transport har tilføjet endnu en afdeling i Central- og Østeuropa, der åbnede første maj i Polen. Afdelingen bliver et transportknudepunkt, der skal styrke positionen i Polen og skabe bro til Skandinavien og resten af Europa.

Med den nye afdeling kan man nu tilbyde transport direkte mellem Danmark og Polen, og det åbner op for transport af såvel stykker, partigods og fullload. Foto: Uno Transport.

01.08.2022

SCM.dk

Danske Uno Transport åbner ny afdeling i Blonie, Polen, der skal styrke hele logistikken i Europa. Afdelingen bliver en bro mellem Baltikum, Skandinavien og Øst, - Central- og Vesteuropa. Samtidig udvider man servicedelen med et toldagentur og oplagring af varer, der er med til at gøre det endnu lettere for kunderne at handle til og fra landene udenfor EU. 

”Polen er den afgørende brik i Central- og Østeuropa, vi altid har manglet for at binde vores aktiviteter i de mange forskellige lande sammen. Med kontoret i Blonie er vi ikke længere nødsaget til at søge løsninger hos underleverandører, når Polen indgår i opgaven. Ved at stå for hele logistikken og opsætningen selv i Polen og med lokale folk, kan vi sikre en langt mere komplet og driftssikker service for vores kunder i hele Europa”, siger Kim Uno Mogensen, direktør i Uno Transport A/S. 

Med den nye afdeling kan man nu tilbyde transport direkte mellem Danmark og Polen, og det åbner op for transport af såvel stykker, partigods og fullload. Samtidig vil afdelingen være med til at optimere virksomhedens cross trade transport, da tilstedeværelse er et nøgleord indenfor den type transport. 

Læs også: Med opkøb udvider Nordic Transport Group mod øst

”Polen er et knudepunkt når der kommer til transport i Central- og Østeuropa, så den nye afdeling vil helt sikkert give os en større plads på det marked. Fremover kan vi ikke alene tilbyde direkte transport mellem Danmark og Polen, det vil også være med til at optimere vores crosstrade generelt, da det er utrolig vigtigt, at man har et indgående lokalt kendskab, når bilerne skal sendes rundt mellem flere lande”, siger Thomas Greiff, medejer og CEO af Uno Transport Polska. 

Lokalkendskab er essentielt 

Visionerne for den nye afdeling er store. Fra maj beskæftiger de 10 biler om dagen, men allerede om seks måneder skal det tal efter planen være steget til 40 biler, og de fire mand i Polen vil ved årets udgang have fået mellem seks og ti nye kollegaer. 

Der er mange fordele ved at have afdelinger i flere lande. At være til stede lokalt giver en tættere kontakt og mulighed for at kunne agere hurtigere. Den uvurderlige lokale viden bidrager Thomas Greiff med qua sine 38 års erfaring indenfor spedition i Polen og Central- og Østeuropa. Han bringer desuden sit eget lokale polske team med, der har forståelse for forskellene på dansk og polsk kultur.  

”Mine medarbejdere og jeg har alle arbejdet sammen de seneste ti år, nogle af os helt op til 26 år. Så vi kender hinanden rigtig godt. De mange år har betydet, at vi alle fire er blevet en god blanding af polsk og dansk. Vi kender den danske mentalitet og tankegang, som er værdifuld i samarbejdet med kunder, og samtidig har vi et enormt lokalt kendskab, så vi kan agere på det polske marked”, forklarer Thomas Greiff.

- KCP

Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

26.02.2024SCM.dk

CMA CGM i markant tilbagegang

26.02.2024SCM.dk

Kina: Amerikanske påstande er paranoia

23.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Logistik i Grønland: Central styring sikrer effektivitet hos Pisiffik

23.02.2024SCM.dk

Vores tilgang til karriere og liv har ændret sig markant

21.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Mestergruppen har indgået en koncernaftale med Delfi Technologies om digital skilteløsning

20.02.2024SCM.dk

Flere håndværkere har en højere indkomst end akademikere

20.02.2024Global AGV

Sponseret

Overse ikke disse 5 tegn på, at du har brug for en Global AGV

19.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Københavns Maskinservice får hjælp af digitale prisskilte

Jobmarked

Se alle

Apport Systems A/S

Bliv vores Software Developer. Vores SQL Expert til udviklingsteamet.

Er du klar til at blive Apports nye softwareudvikler: et job med ansvar, selvstændighed og IT-kundskaber. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Er du vild med programmering - og stærk til D365FO?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på D365FO, OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Banker dit hjerte for programmering?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Aarhus eller Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Har du erfaring inden for intern logistik og/eller produktion?

Bredana Axcite søger en handlekraftig ERP-konsulent

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm.

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm. søges til international virksomhed

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Auditor til ISO 9001, ISO 14001 OG ISO 45001

Bureau Veritas Certification søger auditor til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Administrative assistant for marine & offshore

Join Bureau Veritas Denmark in an exciting position as part-time administrative assistant in the Marine Department

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

IT-Sikkerhedskonsulent

Bureau Veritas søger IT-sikkerhedskonsulent

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Zetes

Zetes søger ny Business Consultant i Supply Chain-løsninger

Som Business Consultant inden for supply chain-optimering vil du bidrage med din ekspertise gennem hele salgscyklussen, være en betroet rådgiver og deltage i kvalificeringen af forretningsmuligheder. Du vil tage ansvar for udvælgelsen af den bedste projekttilgang og påvirke strategien for vores supply chain-løsninger.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

28.02.2024

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
RELEX Solutions
Webinar
The future of consumer goods supply chain planning

Join us for an exclusive online event that will introduce the new RELEX end-to-end supply chain planning solution capabilities for consumer goods companies.

Dato

07.02.2024

Sted

On-line

RELEX Solutions
Webinar
RELEX Next

Deltag til vores årlige online begivenhed RELEX Next. Her vil du høre alt om RELEX’ nyeste løsninger, samt erfaringer fra virksomheder, der allerede bruger dem succesfuldt. At følge med udviklingen er afgørende for detailhandlens succes. Under RELEX Next vil vi dykke ned i kritiske branchetemaer for at undersøge, hvordan hurtigt skiftende forbrugsvaner, supply chain disruptions og økonomisk usikkerhed understreger behovet for intelligent detailplanlægning - og hvorfor det er vigtigere end nogensinde før. Se hele agendaen på linket.

Dato

15.02.2024

Tid

14:00

Sted

On-line

TrueCommerce
Webinar
Webinar: EDIFACT

Alt du skal vide om EDIFACT

Dato

05.03.2024

Tid

11:00

Sted

Online

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Agile projekter - Hybrid - dag

Vil du lære at lede agile projekter professionelt og effektivt? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få indsigt i agile værktøjer og kompetencer i agil projektledelse.

Dato

08.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - dag

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup