Betal din skat med glæde – og øg din profit på såvel den korte som den lange bane

Nye globale skatteregler er sammen med ændrede strukturer for told, moms og afgifter med til at skabe helt nye supply chain strukturer. Det ændrer forretningsmodellen, og måden vi definerer forretningsprocesser og ERP systemerne. Læs her, hvad der ændres.

Betal din skat med glæde – og øg din profit på såvel den korte som den lange bane.

11.03.2019

Sponseret

Deloitte

Enhver SCM-leder i multinationale virksomheder ved, at skat i form af moms, afgifter, told m.m. i stigende grad er med til at definere en optimal forsyningskæde, når virksomhedens omkostninger skal minimeres. 

Forretningsmodeller med forsyningskæden som omdrejningspunkt har tidligere kunne bidrage til at optimere virksomhedens samlede indtjeningsskat. Disse muligheder er for nyligt blevet voldsomt ændret. De fleste globale virksomheder er nu tvunget til at skifte disse SCM-funderede forretningsmodeller ud.

Et alternativ kan være, at de imødeser store skattebøder og dobbeltbeskatning i mange af de lande, hvor virksomheden opererer. Samtidig har øget fokus på bæredygtighed, også på det indkomst-skattemæssige område, bragt yderligere brænde til bålet, senest ifm. World Economic Forum i Davos, Schweiz.

I artiklen vil du kunne læse om, 1) Hvad de ændrede skattevilkår betyder for din supply chain, 2) Do’s og Dont’s i optimering af forretningsmodellen, 3) Betydningen af øget fokus på bæredygtighed.

Du finde artiklen her: https://www.syncronic.com/publications/ 

Først trykt i DILFOrientering, februar 2019.

Mere fra...

22.10.2022Deloitte

Sponseret

Join Deloitte’s Supply Chain Panel

19.11.2021Deloitte

Sponseret

Miljøet har brug for intelligent planlægning

06.09.2021Deloitte

Sponseret

Hvad er den største forandring ved implementering af Integrated Business Planning (IBP)?

23.06.2021Deloitte

Sponseret

Pressemeddelelse: Syncronic 23. juni 2021

27.05.2021Deloitte

Sponseret

S&OP er i forandring – velkommen til IBP

25.05.2021Deloitte

Sponseret

Vil du have faglig sparring og inspiration fra andre, som også arbejder med at udvikle S&OP processer i større virksomheder?