Biller først i Danmark med køb-nu-betal-senere løsning til B2B

Køb-nu-betal-senere betalingsløsninger har hidtil været forbeholdt danske forbrugere. De bliver nu også tilgængelig for danske B2B-virksomheder gennem fintech-virksomheden Billers nordiske ekspansion ind i Danmark, hvis køb-nu-betal-senere løsning er skræddersyet til B2B-virksomheder.

Christoffer Worsøe, landechef for Biller i Danmark, synes, det er overraskende, at der endnu ikke findes køb-nu-betal-senere løsninger til B2B-handel. Foto: Biller.

20.06.2022

SCM.dk

Med Billers indtog i Danmark kan danske B2B-virksomheder nu tilbyde deres erhvervskunder en køb-nu-betal-senere løsning. En service, der ellers hidtil kun har været tilgængelig for danske forbrugere. 

"Af en eller anden grund findes køb-nu-betal-senere kun til forbrugerne i dag. Det er overraskende, når man tænker på, at det giver langt mere mening for virksomheder, der får enkel og billig kredit uden administrativt bøvl”, siger Christoffer Worsøe, der er landechef for Biller i Danmark.

Efter lanceringen i Holland i 2021 blev Biller i januar 2022 opkøbt af Banking Circle Group, en global leder inden for finansiel infrastruktur. Erfaringer fra Holland viser, at webshops, der integrerer en køb-nu-betal-senere løsning vil opleve, at køberne fylder indkøbskurven op med flere varer, simpelthen fordi de kan købe det, de har brug for her og nu til deres virksomhed og betale senere. 

Billers erfaring er også, at webshops kan opleve en øget konvertering på 10-30 procent ved at tilføje muligheden for at købe nu og betale senere. 

Undersøgelser fra Dansk Erhverv understøtter det store potentiale ved at gøre e-handel og generelt B2B-handel mere gnidningsfrit. For i sidste ende afskrækker det virksomhederne fra at købe online, når det er besværligt. Dansk Erhverv peger på, at 41 procent af danske virksomheder mener, det er svært at forhandle kredit på nettet. 

Læs også: Mærsk moderniserer sine betalingssystemer

"Der er i mine øjne ingen tvivl om, at vi, ved at digitalisere og automatisere adgang til kredit og køb på faktura i webshops, får fjernet nogle af de barrierer, der afholder mange SMV'er fra at komme i gang med e-handel i dag. Derfor ser jeg det som et både spændende og relevant initiativ", siger Niels Ralund, som er e-handelsdirektør i Dansk Erhverv. 

Hele 37 procent af de danske virksomheder foretrækker at købe på faktura online. Men en virksomhed er ofte nødt til at købe for flere hundrede tusinde kroner om året, før det for alvor kan betale sig for en webshop at tilbyde dem betaling på faktura.

Kreditgodkendelse tager ofte 1-2 uger og kræver meget administration, og det afskrækker mindre virksomheder fra e-handel. Det besvær, der er forbundet med at handle online, får mindre virksomheder til at samle ordrer i nogle få webshops for at kunne udskyde betalinger. Det er netop her, at Biller ser et stort vækstpotentiale i at blive den foretrukne betalingsform for virksomheder.  

- KCP

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

12.07.2024SCM.dk

Flot vækst og generationsskifte hos Eryk A/S

11.07.2024SCM.dk

Fremtidens transport har flere udfordringer end blot elektrificering

03.07.2024Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Modstandsdygtighed sat på formel

01.07.2024TrueCommerce

Sponseret

Nyt om PEPPOL

28.06.2024SCM.dk

Logistikgigant fortsætter med fyldte ordrebøger

25.06.2024SCM.dk

Geodis Danmark skifter til vedvarende energi

20.06.2024SCM.dk

Er der et liv efter compliance?

18.06.2024SCM.dk

Korte værdikæde-tjek skal bidrage til mere cirkulære forsyningskæder

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup