BluJay hjælper speditører med at fremskynde digital transformation med nye 21.0 softwareudgivelser

BluJay lancerer ny kundeportal samtidig med den seneste udgivelse af deres webbaserede Transportation Management for Forwarders, specialbygget til at imødekomme behovene hos nutidens speditører.

BluJays applikation TMFF er en enkelt løsning til komplet styring af forsyningskæden - luft-, sø- og indlandsfragt - specialbygget til globale speditører, multi station-operationer og single station speditører. Arkivfoto..

Manchester, Storbritannien og Holland, MI - 10. december 2020 - BluJay Solutions, en førende udbyder af global forsyningskædesoftware og -tjenester, lancerer ny Customer Portal samtidig med udsendelsen af Transportation Management for Forwarders 21.0, deres webbaserede globale, multimodale speditionssoftware.

”BluJays TMFF 21.0 tilbyder speditørerne een løsning til at digitalisere håndteringen af deres forsyningskæde for alle transportmodes, fra tilbud til afvikling samt fordelen ved en kundeportal, der giver deres kunder let adgang til kritiske forsendelsesdata,” udtaler Ritu Rooney, Senior Global Product Manager hos BluJay Solutions. ”Vi lytter til vores kunder og forstår, at procesautomatisering, synlighed og levering af en fremragende kundeoplevelse er afgørende for enhver speditørs succes. BluJays seneste udgivelser leverer de moderne løsninger, som speditørerne har brug for for at konkurrere og klare sig.”

Lancering af kundeportal

Med Transportation Management for Forwarders 21.0 lancerer BluJay Customer Portal, en samarbejdsportal til synlighed og reservation, der giver speditørernes kunder let adgang til deres vigtigste forsendelsesdata samt foretage reservationer online. Løsningen eliminerer genindtastning af data, reducerer fejl og øger produktiviteten. Blandt funktionerne i Customer Portal er dashboards, der fremhæver vigtige milepæle og undtagelser; track and trace med anonym eller godkendt adgang samt tilbud, bookinger og dokumenthåndtering. Kundeportalen giver statusopdateringer i realtid og automatiske underretninger, hvilket strømliner kundeengagementet.

”Kundeportalens API-baserede ramme muliggør øjeblikkelig adgang til og fra den operationelle database, hvilket hurtigt får informationen helt ud til vores speditørers kunder. Vores kunder fortæller os, at de sætter pris på den intuitive grænseflade og allerede finder værdi i realtidssynligheden,” tilføjer Rooney.

Transportation Management for speditører 21.0

BluJays applikation Transportation Management for Forwarders (TMFF) er en enkelt løsning til komplet styring af forsyningskæden - luft-, sø- og indlandsfragt - specialbygget til globale speditører, multi station-operationer og single station speditører. Den webbaserede løsning 21.0 har en ny strømlinet brugergrænseflade og navigation der giverforbedret brugereffektivitet, en portefølje af webtjenester og API'er, plus et splinternyt To-Do List-modul samt forbedringer af Global Shipment View og mere intuitiv moduladgang. Yderligere lande og områder er frigivet til Customs Management-Global integration samt yderligere opdateringer til AES.

BluJays TMFF håndterer forretning og drift i mere end 100 lande, håndterer flere sprog, valutaer og tidszoner og giver synlighed i hele forsendelsens livscyklus. Applikationen automatiserer nøgleprocesser, hvilket reducerer tid og omkostninger til at håndtere hver forsendelse, hvilket resulterer i bedre kundeservice og evnen til at differentiere sig på et konkurrencepræget marked.

For mere information eller for at aftale en demo, besøg www.blujaysolutions.com.

E2open Completes Acquisition of BluJay Solutions and Raises Fiscal Year 2022 Guidance

07.09.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

23.08.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

Seneste software-versioner fra BluJay tilbyder nye muligheder for yderligere understøttelse af problemfri global handel

02.08.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

Behovet for en smart forsyningskæde

02.07.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

Volvo fornyer og udvider TMS-partnerskabet med BluJay

15.06.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

Fleksibel transport bliver et stadig vigtigere konkurrenceparameter

24.05.2021BluJay Solutions, now part of E2open

Sponseret

BluJay’s Parcel Solution modtager FedEx® Platinum Tier Award 2021