Damco sender hospitalssenge til Benin

Damco Denmark støtter i samarbejde med Maersk Line et hjælpeprojekt, hvor 700 brugte, men funktionsdygtige danske hospitalssenge bliver doneret til afrikanske hospitaler.

I løbet af maj bliver der sendt i alt 14 containere med brugte hospitalssenge af sted til Benin. Foto: Damco. .

17.05.2013

SCM.dk

700 brugte hospitalssenge fra Hvidovre Hospital kommer fremover til at gøre gavn på hospitaler i det fattige afrikanske land Benin, hvor der er stor mangel på hospitalsudstyr.

Damco Denmark støtter projektet, som den danske hjælpeorganisation Global Medical Aid står for. I et tæt samarbejde med Maersk Line varetager Damco transporten af sengene fra lagre i Danmark til hospitalerne i Benin.

”Som en del af en international virksomhed med aktiviteter i over 120 lande verden over har vi også et ansvar for det omgivende samfund. Med vores ekspertise inden for transport og logistik kan vi yde et vigtigt bidrag til, at et projekt som dette lykkes”, siger Mads Drejer, Country Manager, Damco Denmark.

700 senge i 14 containere
De 700 hospitalssenge fylder i alt 14 containere, som i løbet af maj sendes af sted til Benin i flere omgange. Maersk Line har doneret fri transport af containerne, mens Damco i samarbejde med Dania Trucking sørger for transport af containerne til Københavns Havn.

Damco står ligeledes for at udarbejde de nødvendige dokumenter, inden containerne sendes med Maersk Line via Bremerhaven til Benin. De første containere med hospitalssenge ankommer til Benin 15. juni efter lidt over en måned til søs. I Benin sørger Damcos lokale afdeling for den videre håndtering og transport af sengene.

Global Medical Aid betaler udelukkende for omkostninger til tredjeparter som havnemyndigheder med videre, mens Damcos egne ydelser er uden beregning. Damco Denmark forventer fremover at yde støtte til flere af Global Medical Aids projekter, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

- JKK

Bredana Axcite A/S

Sponseret

SCM-dagen 2024: Bliver AI en gamechanger i Supply Chain?

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

12.04.2024SCM.dk

Ejeren af Dali vil have alle parter til at bidrage

12.04.2024SCM.dk

Ny banebrydende automatisering af ordreplukning

05.04.2024Global AGV

Sponseret

5 fordele ved at skalere din produktion med AGV

03.04.2024WITRON Group

Sponseret

20 years of successful partnership

02.04.2024SCM.dk

Cybersikkerhed giver nye karriereveje for unge

02.04.2024SCM.dk

SMV’er har svært ved at følge med ESG-udviklingen

27.03.2024TrueCommerce

Sponseret

Stay Compliant: E-invoicing Updates (April)

27.03.2024SCM.dk

Danmark er milevidt fra mål om grøn energi på land

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle