DRINX vælger Apport WMS

DRINX leverer branchens bedste service med Apport WMS

WMS ad libitum hos DRINX 
 
Vi er stolte over at kunne fortælle, at Drinx ApS har valgt Apport som WMS-leverandør. DRINX har landets bredeste og stærkeste udvalg af spiritus, vin, øl, vand, tobak, barudstyr og rengøringsprodukter af høj kvalitet. De har alt hvad du skal bruge samlet på ét sted, men hvad der adskiller dem fra konkurrenterne, er at de altid sætter god service i første række. 
 
Hos Drinx er kunden altid i fokus, og derfor tilbyder de også branchens højeste leveringssikkerhed til alle deres kunder. Leveringssikkerheden beregnes ud fra antal ordrer, som de ekspederer, minus pakke-, taste-, fakturerings- og leveringsfejl, og god lagerstyring er derfor en nødvendighed. 
 
”Vi er super stolte af at kunne annoncere at DRINX har valgt at implementere vores Enterprise løsning på deres lager i Frederikshavn og kommende lager på Sjælland. Med over 20.000 varenumre, forgængelige varer og et særligt øje for den gode kundeoplevelse, var dette partnerskab mellem Apport og DRINX et perfekt match, og vi glæder os til at understøtte dem i at give deres kunder branchens bedste oplevelse” udtaler Asger Sandberg Petersen, CSO hos Apport Systems

Mere fra...

19.04.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Skru op for din plukkehastighed

02.04.2024Apport Systems A/S

Sponseret

PWT opnår bemærkelsesværdig lageroptimering med Apport WMS

18.03.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Episode 2 Fremtiden for lagerstyring: AI og automatisering

19.02.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Episode 1 Fremtiden for lagerstyring: AI og automatisering

31.01.2024Apport Systems A/S

Sponseret

P/H Poul Hansen får Apport Systems Enterprise lagerstyring.

30.01.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Matas' vej til effektiv lagerstyring