Forbindelse til det næste

Temaet for IFS’ verdenskonference handler om at danne forbindelser gennem moderne teknologi for at skabe en mere effektiv og gnidningsfri forretning. På førstedagen adresserede flere talere, hvordan det kan ske.

CTO Dan Matthews præsenterede den nye brugerflade i apps10 og fortalte om tankerne bag. Foto: Anders Kampmann.

03.05.2018

Anders Kampmann, SCM.dk

Connect to what’s next – sådan lyder sloganet for den aktuelle udgave af den svenske softwarevirksomhed IFS’ verdenskonference,  IFS World Conference, eller bare WoCo, som SCM.dk er med til i denne uge.

Georgia World Congress Center udgør rammen om IFS' verdenskonference. Foto: Anders Kampmann.

Konferencen blev åbnet tirsdag d. 1. maj af selskabets nye CEO, britiske Darren Roos, der efter en måneds tid i chefstolen fortalte om sine overvejelser for virksomhedens videre kurs og mulige forretningsområder.

Læs også: Löfbergs vil styrke virksomheden med ERP-løsning fra IFS

”Vi har rundet 10.000 kunder på verdensplan, og vi ligger højt i alle målinger om tilfredshed og tillid blandt kunderne. Vi er en del af et voksende marked og har en solid position på vores felt. Her er det i mine øjne vigtigt at vi holder fast i vores centrale områder. Derfor kommer der eksempelvis ikke nogen selvbrandet AI-løsning (kunstig intelligens, red.) fra vores side”, sagde Roos og henviste til de mange open source-produkter, der allerede er tilgængelige på området.

Derudover pegede han på den velkendte disruption-dagsorden som noget, man holder meget øje med.

”Alle virksomheder i alle industrier og brancher er i fare for at blive disruptet, og alle vil blive det i større eller mindre grad. Og hvis du ikke kan se det, så overser du noget!”, proklamerede han overfor de ca. 1500 tilhørere i Georgia World Congress Centers store sal.

Flere muligheder
På scenen blev Darren Roos efterfulgt af to af IFS’ folk fra hjemlandet. SVP for R&D, Thomas Säld, præsenterede IFS Applications 10, med fokus på områder som Internet of Things, AI, masse-automation og cloud, og med forbedret brugeroplevelse.

Det skal i høj grad ske gennem den mere intuitive brugerflade Aurena, som CTO Dan Matthews introducerede konferencedeltagerne for. Han sammenlignede det opgraderede interface med bookinghjemmesiden hotels.com for at illustrere det mere lettilgængelige design.

”Med Aurena har vi en teknologi, som er non-disruptive og løfter vores service til et nyt niveau, samtidig med, at der er flere muligheder end nogensinde. Eksempelvis inddrager vi Demand Driven Material Requirements Planning, som indkøbere kan bruge i stedet for usikre forecasting-modeller, og som vil give gevinst hurtigt”, sagde Matthews.

Gode processer
Et panel med early adopters af apps10 fortalte om deres oplevelser som de første til at tage det nye system til sig. Det inkluderede bl.a. Simon Vaughan, der er IFS Manager for Portsmouth Aviation, der producerer komponenter til luftfarts- og forsvarsindustrien.

”Implementeringsprocessen har generelt været god. Vi har klaret alle de store opdateringer selv, og derudover fået konsulentbistand fra IFS på enkelte andre. I en industri som vores tilfører cloud-løsningen en ekstra risiko, men det er noget vi er villige til at tage med”, sagde han.

Han blev bakket op af Head of business systems & processes for fødevareproducenten Volac, der fremhævede forholdet mellem IFS, kunder og partnere som det afgørende.

”Det er det parameter, der gjorde at IFS skilte sig ud, da vi valgte dem, og som stadig får dem til at skille sig ud i dag. De er meget grundige, når der skal tages hånd om der her opgraderinger”, sagde han.

Læs også: Industriens internet har det svært med standarder

IFS’ konference slutter i dag, torsdag d. 3. maj. SCM.dk beretter videre om begivenhederne i Atlanta i den kommende tid, ligesom vi har mødt flere af de danske virksomheder, kunder såvel som partnere, der er med til eventen.

Scanlox ApS

Sponseret

AGILOX AMR fra SCANLOX muliggør en implementering af automatiseret intern transport på få timer

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Denne artikel er del af et tema:

I fokus: IFS World Conference

Relateret indhold

22.02.2024SCM.dk

ICS vil chikane og mobning til livs

22.02.2024SCM.dk

NGO: Lange udsigter til grøn skibsfart

21.02.2024SCM.dk

Nyt kvantespring for 3D-print

21.02.2024Industriens Fond

Sponseret

Kunstig intelligens hjælper robotter med at passe på dyr og mennesker

14.02.2024SCM.dk

Inspirationsdag skal hjælpe med overblik over robotteknologi

14.02.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

13.02.2024TrueCommerce

Sponseret

Vigtig opdatering på e-fakturering i Polen

13.02.2024SCM.dk

NIS2-hammeren rammer snart, men myndigheder og danske virksomheder halter efter

Jobmarked

Se alle

Apport Systems A/S

Bliv vores Software Developer. Vores SQL Expert til udviklingsteamet.

Er du klar til at blive Apports nye softwareudvikler: et job med ansvar, selvstændighed og IT-kundskaber. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Er du vild med programmering - og stærk til D365FO?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på D365FO, OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Banker dit hjerte for programmering?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Aarhus eller Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Har du erfaring inden for intern logistik og/eller produktion?

Bredana Axcite søger en handlekraftig ERP-konsulent

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm.

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm. søges til international virksomhed

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Auditor til ISO 9001, ISO 14001 OG ISO 45001

Bureau Veritas Certification søger auditor til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Administrative assistant for marine & offshore

Join Bureau Veritas Denmark in an exciting position as part-time administrative assistant in the Marine Department

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

IT-Sikkerhedskonsulent

Bureau Veritas søger IT-sikkerhedskonsulent

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Zetes

Zetes søger ny Business Consultant i Supply Chain-løsninger

Som Business Consultant inden for supply chain-optimering vil du bidrage med din ekspertise gennem hele salgscyklussen, være en betroet rådgiver og deltage i kvalificeringen af forretningsmuligheder. Du vil tage ansvar for udvælgelsen af den bedste projekttilgang og påvirke strategien for vores supply chain-løsninger.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

28.02.2024

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
RELEX Solutions
Webinar
The future of consumer goods supply chain planning

Join us for an exclusive online event that will introduce the new RELEX end-to-end supply chain planning solution capabilities for consumer goods companies.

Dato

07.02.2024

Sted

On-line

RELEX Solutions
Webinar
RELEX Next

Deltag til vores årlige online begivenhed RELEX Next. Her vil du høre alt om RELEX’ nyeste løsninger, samt erfaringer fra virksomheder, der allerede bruger dem succesfuldt. At følge med udviklingen er afgørende for detailhandlens succes. Under RELEX Next vil vi dykke ned i kritiske branchetemaer for at undersøge, hvordan hurtigt skiftende forbrugsvaner, supply chain disruptions og økonomisk usikkerhed understreger behovet for intelligent detailplanlægning - og hvorfor det er vigtigere end nogensinde før. Se hele agendaen på linket.

Dato

15.02.2024

Tid

14:00

Sted

On-line

Bureau Veritas
Kursus
NIS2 – Hvad er det, hvad betyder det, og hvordan kommer du i gang?

Sæt kryds i kalenderen den 26. februar og vær med, når vores ekspert på området, Thomas Vestergaard, giver en intro til NIS2 og gennemgår en mulig plan for arbejdet imod efterlevelse af kravene i din virksomhed.

Dato

26.02.2024

Tid

08:30

Sted

Fredericia

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Agile projekter - Hybrid - dag

Vil du lære at lede agile projekter professionelt og effektivt? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få indsigt i agile værktøjer og kompetencer i agil projektledelse.

Dato

08.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - dag

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup