Global Solutions solgt til fransk selskab

Det franske logistikselskab Bolloré Logistics har købt aktiemajoriteten i den danske fragtvirksomhed Global Solutions. Handlen skal styrke den franske tilstedeværelse i Skandinavien.

Direktør for Global Solutions, Thomas Toubro, markerer handlen sammen med bestyrelsesformand for Bolloré Logistics, Thierry Ehrenbogen. Foto: Bolloré.

31.01.2018

SCM.dk

Et nyt opkøb er en realitet på den danske transportscene. Transportfirmaet Global Solutions har således solgt aktiemajoriteten til det franske logistikselskab Bolloré Logistics, der dermed udvider sine end-to-end-tilbud i Skandinavien.

Læs også: Freja Transport & Logistics opkøber Transcargo

Bolloré har en strategi om udvikling gennem ekstern vækst og er i nordisk regi allerede etableret i Norge. Med handlen får selskabet adgang til Global Solutions’ netværk i Danmark og verden, der omfatter både luftfragt, søfragt og ekspreslevering, specielt mellem Europa og Asien.

Global Solutions, der har hovedkvarter og hub i Vejle samt et kontor ved Københavns lufthavn, blev grundlagt af Thomas Toubro i 2006. Efter 11 år som direktør er han godt tilfreds med den udvikling, virksomheden har været igennem, og som salget afspejler.

”Jeg er glad og beæret over at vi nu er en del af den store Bolloré-familie. Jeg er meget fortrøstningsfuld for fremtiden, og jeg tror på, at vi kan løfte Bolloré til at være den førende transport- og logistikoperatør i Skandinavien”, siger han i en pressemeddelelse.

Store muligheder i Afrika
Med opkøbet har den franske koncern nu 165 sites i 22 lande med en samlet medarbejderstyrke på 5.500 mand, og man ser frem til at komme tættere på det nordiske marked og de muligheder, det byder på.

”Denne nye lokation vil gøre os bedre i stand til at servicere vores nøglekunder i Danmark i særdeleshed og Skandinavien generelt. Vi vil støtte danske virksomheder i deres internationale udvikling og logistikprojekter, specielt i Afrika, der er fremtidens kontinent med stort markedspotentiale, hvor vi er til stede som det første integrerede logistiknetværk”, siger CEO Europe for Bolloré Logistics, Henri Le Gouis.

”Vi sigter også efter at styrke vores palet af løsninger og services for Aid & Relief-sektoren, som er stærkt repræsenteret i Danmark”, tilføjer CEO Northern Europe, David Smith.

Læs også: Kombiterminal i Køge: Ny analyse skal vise fordelene

Ifølge Transport Intelligences rapport Global Freight Forwarding 2017 sigter Bolloré efter at blive en af verdens fem største logistikudbydere i 2025, skriver The Loadstar. Samme rapport rangerer pt. selskabet som verdens ottendestørste forwarder med en totalomsætning for gruppen på godt 10 mia. euro (75 mia. kr.) i 2016, hvoraf diverse datterselskaber tegner sig for knap halvdelen (46 procent).

-AK

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

14.06.2024SCM.dk

Grøn omstilling af forsyningskæder kræver samarbejde på tværs af grænser

14.06.2024SCM.dk

5 benspænd for AI i supply chain planlægning

03.06.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Succes med graduate program: Alle fire graduates ansat!

31.05.2024SCM.dk

Geopolitik giver flere etiske dilemmaer til virksomheder

28.05.2024SCM.dk

4 trin til den resiliente værdikæde

27.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Forstå de nye ISO-krav om klimaændringer

27.05.2024SCM.dk

Ørsted indgår ny stor aftale om CO2-fjernelse med Microsoft

23.05.2024SCM.dk

Forbrugernes lyst til at handle direkte hos producenten stiger

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Automation Engineer, Remote Assistance

Har du kompetencerne og lysten til at yde support på komplekse og højteknologiske løsninger? Så søger vi nu endnu en kollega til vores Remote Assistance team.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Kantineassistent - med flair for det grønne køkken

Hos Körber Supply Chain er kantinen vores fælles samlingspunkt, hvor alle medarbejdere fra alle afdelinger mødes dagligt over et veltillavet og lækkert frokostmåltid. Vores kantine er kendt og anerkendt for sin høje kvalitet, et bredt udvalg af lækre og sunde retter, samt masser af smil og god service.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup