IFOY nominerer Atlet Tergo reachtruck

Atlets reachtruck Tergo® er nomineret til IFOY-prisen - ”International Forklift Truck of the Year”. IFOY-prisen uddeles i fire kategorier i anerkendelse af årets bedste nye gaffeltrucks og lagertrucks samt de mest vellykkede systemløsninger. Til juni ved vi, hvem vinderen er.

Atlets nye reachtruck nomineret.

29.05.2013

Jesper Rojahn, SCM.dk

Ny pris med fire kategorier

Prisen er helt nystiftet, og IFOY er en uafhængig nonprofit-organisation, som objektivt bedømmer løsninger og udstyr.Organisationens mål er at engagere sig i aktiviteter for at kunne bedømme bemærkelsesværdige tekniske og strategiske resultater inden for intralogistik samt at fremme innovation.Prisen uddeles i fire kategorier – bedste nye gaffeltrucks og lagertrucks samt bedste systemløsninger.Atlets reachtruck Tergo er nomineret i klassen Lagertrucks.“Vi er glade for, at vores arbejde med at designe trucken sammen med brugerne har givet resultat.Vi håber, at Tergo vil nå hele vejen til toppen, men konkurrencen er hård,”siger Jan Callderyd, produktchef for rækketrucks hos Atlet AB.

Tergo UMS nomineret i lagerklassen

En truckfører bevæger sin arm 1000 gange i timen, og sit hoved 2000 gange, så det er forståeligt, at ergonomi gør en forskel for produktiviteten på et lager. Derfor er Tergo® udviklet sammen med truckførerne. Designet bygger på omfattende ergonomiske studier, der giver en forståelse af årsagen til overbelastningsskader, og hvordan man designer en truck, der eliminerer disse problemer. Da Chalmers tekniska högskola udførte en sammenlignende evaluering af reachtrucks konkluderede de, at “gaffeltrucken Atlet Tergo tilbyder flere ergonomiske arbejdsstillinger end nogen anden gaffeltruck”. En række patenter baseret på Tergos innovationer afventer godkendelse – Dynamic Cornering Control, der gør det muligt at køre hurtigt og sikkert om hjørner, og ASR, der sikrer kontakt under glatte forhold, er bare to af dem. “Atlet har en stærk historie, når det gælder truck-ergonomi. Vores tidligere rækketruck blev udviklet gennem omfattende ergonomiske studier, og med den nye Tergo er vi gået et skridt længere. Til juni ved vi, om det holder hele vejen,” udtaler Jan Callderyd. 

IFOY-testen

FOY’s test bygger på Andersom-testen, som mere end 300 gaffeltrucks og lagertrucks har gennemført, og som førte til den største sammenlignende database af uafhængige data i Europa. IFOY-testen sammenligner ikke alene de forskellige, nominerede trucks, men også den innovative kvalitet af hver truck med lignende enheder på markedet.

Alle nominerede trucks

bliver testet ud fra en testprotokol, der omfatter målbare og bløde faktorer.Testparametrene omfatter økonomisk effektivitet og energieffektivitet, bæredygtighed, sikkerhed, ergonomi og design. Vinderne af International Forklift Truck of the Year Award bliver udvalgt af en jury bestående af internationalt kendte fagjournalister og Europas førende logistikmedier. IFOY-prisen præsenteres i samarbejde med verdens førende messe for intralogistik, Deutsche Messe AG/CeMAT, i juni 2013. Læs også mere om Atlet nye Reachtruck her http://www.atlet.com/dk/trucks#node-4746

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

17.04.2024SCM.dk

Maersk opgiver at sælge containerfabrikker

17.04.2024SCM.dk

SBTi’s accept af klimakreditter er tegn på ny klimaøkonomi

05.04.2024Swisslog

Sponseret

Inbjudan Webinar: Strategisk lagerautomation - 25 april

05.04.2024Zetes

Sponseret

Prévoté transforms inventory management with the ZetesMedea Full Pallet Inventory solution

05.04.2024SCM.dk

Materialehåndtering og robotautomatisering løftes til nyt niveau

04.04.2024TECSYS A/S

Sponseret

Er dit lager klar til en omnichannel strategi?

04.04.2024TECSYS A/S

Sponseret

Lagerteknologi: Top 5 systemer til at øge effektiviteten

03.04.2024Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Technicon A/S og Toyota Material Handling Danmark A/S indgår samarbejde

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle