Lineage styrker sin nordiske cold chain

Lineage, en af verdens førende temperaturstyrede industrielle REITs og leverandører af integrerede løsninger, annoncerer det første spadestik til en udvidelse af facilitetet Campus Vejle i Danmark. Udvidelsen sker for at imødekomme kravene fra kunder i sektoren for frosne fødevarer.

Lineage, en af verdens førende temperaturstyrede industrielle REITs og leverandører af integrerede løsninger, annoncerer det første spadestik til en udvidelse af facilitetet Campus Vejle i Danmark. Foto: Lineage

15.03.2024

SCM.dk

Den strategiske placering af Lineage Campus Vejle udgør et tyngdepunkt for kunder, der importerer og eksporterer frosne fødevarer på tværs af landegrænser. Det skyldes, at Vejle fungerer som et centralt punkt, hvor en stor del af det frosne detailmarked er koncentreret inden for en radius af 30 kilometer. Selve byen fungerer som et stort knudepunkt for danske detailhandlere. Desuden giver Vejle effektiv adgang til større havne i regionen, såsom Aarhus og Hamborg, hvilket forbedrer kundernes muligheder for at opfylde deres logistiske behov.

Lineages udvidelse af faciliteten til frosne fødevarer forventes at inkludere 10.000 EUR-pallepladser. Den eksisterende facilitet på Campus Vejle tilbyder indfrysning, som ofte er en vigtig funktion for fødevareproducenter, samt kolli pluk, der sikrer en sikker og effektiv produkthåndtering og pakning til detailkunder. 

"Det første spadestik til vores udvidelse i Vejle markerer Lineages fortsatte bestræbelser på at støtte vores kunders globale forsyningskæder”, siger Harld Peters, President for Lineage Europe.

Carsten Wolf, Regional Vice President Nordic Region hos Lineage, siger: 
"Vi anerkender den betydelige koncentration af frosne fødevareprodukter, der bevæger sig ind og ud af regionen. Udvidelsen af vores facilitet i Vejle har til formål at give os mulighed for effektivt at imødekomme vores kunders behov, som ikke kun omfatter detailhandlere, men også fødevareproducenter og leverandører, der ønsker at være tæt på deres kunder”.

Læs også: Esbjerg vil opføre ny kæmpe dryport

Lineage gik ind i den nordiske region af Europa i 2020 med købet af Kanalholmen 15 ("Kanalholmen"), et stort kølelager beliggende i Avedøre Holme industriområde i Hvidovre. I øjeblikket driver Lineage et robust netværk af temperaturkontrollerede logistikfaciliteter i Danmark og Norge. 

Kilde: Lineage

/ PiB

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

17.04.2024SCM.dk

Maersk opgiver at sælge containerfabrikker

17.04.2024SCM.dk

SBTi’s accept af klimakreditter er tegn på ny klimaøkonomi

05.04.2024Swisslog

Sponseret

Inbjudan Webinar: Strategisk lagerautomation - 25 april

05.04.2024Zetes

Sponseret

Prévoté transforms inventory management with the ZetesMedea Full Pallet Inventory solution

05.04.2024SCM.dk

Materialehåndtering og robotautomatisering løftes til nyt niveau

04.04.2024TECSYS A/S

Sponseret

Er dit lager klar til en omnichannel strategi?

04.04.2024TECSYS A/S

Sponseret

Lagerteknologi: Top 5 systemer til at øge effektiviteten

03.04.2024Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Technicon A/S og Toyota Material Handling Danmark A/S indgår samarbejde

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle