Materialehåndtering og robotautomatisering løftes til nyt niveau

Toyota Material Handling Danmarks og Technicon har indgået et samarbejde, der betyder, at de to virksomheder kan tilbyde danske industrikunder endnu flere brugertilpassede, skalérbare og visionære løsninger inden for materialehåndtering.

Technicon, der har specialiseret sig i automation, robotteknologi, procesoptimering og softwareløsninger, har indgået nyt samarbejde med Toyota Material Handling Danmark, der er kendt for materialehåndtering og logistikløsninger. Foto: Toyota Material Handling

05.04.2024

SCM.dk

Ved at bringe Toyota Material Handling Danmarks ekspertise i effektive, pålidelige materialehåndteringsløsninger sammen med Technicons avancerede teknologier og know-how inden for automation, robotteknologi og procesoptimering, bliver det muligt for danske industrivirksomheder at opleve en helt ny grad af strømlinet effektivitet og produktivitet. Gennem tilpassede løsninger, der er skræddersyet nøjagtigt til at imødekomme kundernes specifikke behov, vil driften ikke blot optimeres, men det vil stille kunderne stærkere i en stadig mere kompleks og konkurrencepræget verden. Sådan lyder det fra de to virksomheder.

”Som markedsledende aktør inden for materialehåndtering og logistikløsninger var det oplagt for os at indgå partnerskab med Technicon, der er kendt for at være en førende leverandør af unikke, skalérbare automationsløsninger. Med samarbejdet får vi en unik mulighed for at tilbyde danske industrivirksomheder en endnu stærkere portefølje af materialehåndterings- og automationsløsninger”, udtaler Troels Christensen, Administrerende Direktør hos Toyota Material Handling Danmark.

Toyota Material Handling er førende leverandør af materialehåndteringsudstyr i Danmark og globalt. De har etableret sig som en pålidelig partner for en bred vifte af industrier og virksomheder, hvor de fremstiller, forhandler og servicerer lager- og gaffeltruck. Derudover har de specialiseret sig i reolløsninger, samt automatiserede lager-og logistikløsninger. 

”Vores ambition er at levere kvalitet i alt hvad vi gør. Med fokus på innovative løsninger kombineret med gode kundeoplevelser, ser vi frem til at styrke vores position yderligere via samarbejdet med Technicon”, fortsætter Troels Christensen. 

Technicon specialiserer sig netop i automation, robotteknologi, procesoptimering og softwareløsninger og tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til specifikke industrielle krav. 

Læs også: Lineage styrker sin nordiske cold chain

Med en stærk forpligtelse til at styrke kunder inden for forskellige sektorer, herunder farmaceutiske virksomheder, fødevareindustrien, produktionsvirksomheder og mere, fokuserer Technicon på at forbedre produktivitet, effektivitet, arbejdsmiljø og konkurrenceevne gennem innovative tilgange. 

”Hos Technicon arbejder vi dedikeret på at være den foretrukne partner for virksomheder, der ønsker at modernisere og optimere deres drift. Vores ekspertise og erfaring inden for teknologi og industrielle processer gør os til en stærk leverandør af skræddersyede løsninger, der sikrer vores kunders succes og vækst. Det samme kan man sige om Toyota Material Handling Danmark, og derfor er jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at vores samarbejde vil bidrage til yderligere vækst og innovation hos endnu flere danske industrikunderudtaler Casper Hansen, CEO hos Technicon.

Kilde: Toyota Material Handling & Technicon A/S

/ PiB

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Lejeløsninger styrker resiliens og giver ro i maven

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

18.05.2024SCM.dk

Flere kommuner arbejder med CO2-reduktion i indkøb

17.05.2024SCM.dk

Det skal være lettere at få godkendt store solcelleanlæg

02.05.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

02.05.2024SCM.dk

JYSK stopper kæmpe plastikforbrug med nyt tiltag

01.05.2024Hans Schourup A/S

Sponseret

Nyt katalog og nye sikkerhedsprodukter fra MPM

01.05.2024EAB Lagerindretning

Sponseret

Fuldt automatiseret produktionsanlæg med fejlfri vision

26.04.2024SCM.dk

Dansk startup vil tilbyde lagerautomatisering til mindre virksomheder

25.04.2024SCM.dk

JYSK bygger nyt bæredygtigt distributionscenter i Holland

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Apport Systems A/S

Bliv Test Manager hos Apport Systems A/S – en af Nordens førende WMS-udbydere.

Syntes du, at teknologi og kvalitet inden for softwareudvikling er drønspændende? Og er du ferm til software test og test-processer? Fantastisk - så er det måske dig, der skal være en del af Apport teamet som vores nye Test Manager.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup