OnRobot udfordrer markedet med ny palleteringsløsning

Uanset om der skal palleteres emner på 10 gram eller 20 kilo, og uanset hvor man foretrækker robotteknologi fra, skal OnRobots Palletizer smidigt klare automatisere palleteringsarbejdet. Løsningen åbner nye muligheder for at optimere logistikken også i små og mellemstore produktionsvirksomheder.

Fire intuitive produkter spiller stærkt sammen i den nye fleksible palleteringsløsning, som er kompatibel med de fem største cobot-brands. Foto: OnRobot.

08.06.2022

SCM.dk

Der er fortsat et kolossalt urealiseret automatiseringspotentiale for pakning af emner og varer på de 400-500 millioner paller, der årligt bruges alene i Europa i både fremstillingsindustri og mange andre brancher. At realisere dette potentiale og kræver rentable og robuste løsninger, som hurtigt og enkelt og uden at kræve meget plads kan automatisere palleteringsopgaver i alle brancher. Også når opgaverne ændrer sig.

Trenden i fremstillingsindustrien går imod produktion i fleksible celler, forsynet af selvkørende mobile robotter eller AGV, frem for linjeproduktion med pladskrævende rullebånd og store afskærmede robotceller.

Derfor præsenterer danske OnRobot en særdeles brugbar nyhed på sommerens internationale robotmesser Automate i Detroit, USA, og på Automatica i den tyske by München. Her kan de besøgende opleve markedets første komplette og standardiserede robot-palleteringsløsning, som indeholder alle komponenter, der skal bruges til at automatisere pakning af paller og lignende.

Læs også: Rockwell Automation kåret som en af verdens mest etiske virksomheder igen

OnRobot pointerer, at løsningen både er designet til at afhjælpe både lommesmerter og ikke mindst den fysiske belastning ved manuel palletering. Palleteringsopgaver er generelt ensidigt, gentaget arbejde, der ikke anses som attraktive arbejdsopgaver. Det udfordrer derfor arbejdsgiverne, når arbejdskraft skal tiltrækkes og fastholdes, samtidig med at man ikke ønsker at takke nej til nye ordrer og kunder.

”Danske produktionsvirksomheder vinder ordrer på at kunne producere konkurrencedygtigt ved at automatisere opgaver i produktionen af både små og større stykserier.  Med vores teknologi kan arbejdsmiljøet styrkes, fordi medarbejdere kan frigøres fra ensidigt palleteringsarbejde og i stedet løse mere komplekse og værdiskabende opgaver, herunder også robotprogrammering”, siger Enrico Krog Iversen, CEO i OnRobot.

Reduceret cyklustid

Fire intuitive produkter spiller stærkt sammen i den nye fleksible palleteringsløsning, som er kompatibel med de fem største cobot-brands: Doosan, Techman, Universal Robots, Omron og Fanuc:

  • Lift100, en robotelevator med høj payload og ekstra lodret rækkevidde.
  • OnRobots gripper 2FGP20 en unik, alsidig palleteringsgripper med stort vandringsområde, som kan håndtere tunge og åbne kasser, hyldeklare produkter samt andre emner, der ikke kan håndteres med traditionelle vakuum-grippere.
  • Pallet Stationmed et digitalt “palle tilstede”-signal.
  • OnRobot palleteringssoftware

OnRobots komplette palleteringsløsning kan tilpasses de mange forskellige parametre, der ellers kan gøre palletering til en kompleks opgave at automatisere: Kassestørrelse, pallestørrelse, kassemønster, gripper, robotmonteringshøjde og distance i forhold til pallen. Softwaren sørger for en automatisk optimering af robotbevægelser reducerer cyklustid og forlænger udstyrets levetid.

I og med, det er en elektrisk løsning, kan den tages i brug straks efter udpakning uden den kompleksitet og de omkostninger, der følger med ekstern lufttilførsel.

”Det er så nemt at installere al hardware og software, når du laver den indledende opsætning af cellen. Og den grafiske brugergrænseflade gør det muligt selv for ikke-erfarne programmører at programmere en komplet palleteringsløsning”, siger Adrián Pérez Martínez, CTO & Co-Founder hos Neobotik, en spansk integrator, som har fået lejlighed til at teste OnRobot Palletizer før produktlanceringen.

- KCP

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

22.07.2024SCM.dk

Logistikgiganter vil hæve temperaturen på køletransport

22.07.2024SCM.dk

Reachstacker løfter 180 ton for Blue Water Shipping

05.07.2024SCM.dk

Ny supercomputer skal hjælpe Danmark med klima- og sundhedsudfordringer

04.07.2024SCM.dk

Nye 3D-printede rør mindsker energitab i kølesystemer

03.07.2024TrueCommerce

Sponseret

Digitaliser din supply chain

02.07.2024TrueCommerce

Sponseret

En introduktion til elektronisk fakturering

02.07.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

ZEBRA HC20 OG HC50 håndterminaler til pharma/healthcare

02.07.2024SCM.dk

Få styr på it-sikkerheden og undgå cyberangreb

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup