P/H Poul Hansen får Apport Systems Enterprise lagerstyring.

P/H Poul Hansen indgår partnerskab med Apport Systems, hvormed Apport Enterprise optimerer deres logistik og lagerstyring.

P/H Poul Hansen får Apport Systems Enterprise lagerstyring.. Foto: Apport Systems.

"Logistik og lagerstyring er en afgørende del af enhver engrosvirksomhed. Vi tror, at Apport Systems kan opfylde alle vores nuværende og fremtidige behov inden for dette område. Derfor ser vi frem til at implementere Apports effektive systemer i alle vores lagre," siger Høgni Hansen, administrerende direktør hos Poul Hansen.

Poul Hansen, færøsk grossist gennem et århundrede, er langt den største grossist på Færøerne. De har mere end 90 års erfaring og har dermed opbygget et solidt udvalg af kvalitetsbrandprodukter i detail- og cateringafdelingerne.

"Vi er utroligt stolte og også en smule beærede over, at Poul Hansen har valgt Apport Enterprise til at understøtte deres logistik på Færøerne," fortæller Asger Sandberg Petersen, CSO hos Apport Systems.

Med Apport Systems' WMS (Warehouse Management System) vil Poul Hansen kunne automatisere og optimere sine lagerprocesser. Dette er et afgørende element i Poul Hansens samlede strategi for at bevare og forbedre sin førende position.

"Poul Hansen er en virkelig spændende virksomhed med både B2B og Cash&Carry operationer, meget stramme deadlines, betydelige indgående volumener og automatisering til cross-docking, som Apport Enterprise vil understøtte. 

Dette er vores første løsning på Færøerne, men bestemt ikke den sidste," siger Asger Sandberg Petersen, CSO hos Apport Systems.

Find P/H Poul Hansens pressemeddelelse på vores website. Mens du er her, kan du udforske, hvad Apport Systems kan (for dig). 

Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak eller få gratis lagerstyrings rådgivning. 

"Vi er utroligt stolte og også en smule beærede over, at Poul Hansen har valgt Apport Enterprise til at understøtte deres logistik på Færøerne. Dette er vores første løsning på Færøerne, men bestemt ikke den sidste."

Asger Sandberg Petersen, CSO hos Apport Systems.

Mere fra...

19.02.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Episode 1 Fremtiden for lagerstyring: AI og automatisering

31.01.2024Apport Systems A/S

Sponseret

P/H Poul Hansen får Apport Systems Enterprise lagerstyring.

30.01.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Matas' vej til effektiv lagerstyring

19.12.2023Apport Systems A/S

Sponseret

Verdensmarked spilleren FlowCon International får Apport WMS.

DRINX vælger Apport WMS

30.06.2023Apport Systems A/S

Sponseret

Wexøe A/S har valgt Apport WMS, og vi kunne ikke være gladere.

12.05.2023Apport Systems A/S

Sponseret