PostNord tester samme-dag-levering

Hvis du bestiller en taske hos Neye inden kl. 14, så har du nu mulighed for at få den leveret samme dag direkte hjem. Det er PostNord, der står bag initiativet i et forsøg på at teste leveringformen på det kommercielle marked.

PostNords test af samme-dag-levering løber frem til sommeren 2019, hvor blandt andet borgere i københavnsområdet har mulighed for at bestille tasker fra Neye direkte hjem. Foto: PostNord.

09.05.2019

SCM.dk

PostNord starter samme-dag-levering op i samarbejde med taskekæden Neye. Bestiller forbrugerne en vare i Neyes webshop inden kl. 14.00, kan de få den leveret samme aften på deres bopæl mellem kl. 17.30 og 21.30. Det nye initiativ skal teste om leveringsformen er holdbar.

Læs også: ’Dyre og dårlige’ Postnord angribes af nyt leveringssamarbejde

”Samme-dag-levering er noget, mange i e-handelsbranchen taler om, og nu vil vi teste af, om der er et kommercielt marked for den lynhurtige leveringsform. Derfor leder vi i øjeblikket efter netbutikker, som vil være med i en test, og vi er glade for, at Neye som de første er gået med om bord”, siger Stine Sander, der er chef for eCommerce & Logistics hos PostNord i Danmark.

PostNord håber, at flere netbutikker vil være med, så testen også kan vise, om der er typer af brancher, hvor sammedagslevering er særlig attraktivt. Testperioden løber frem til sommeren 2019.

I fremtidens ånd
Initiativet får rosende ord med på vejen af administrerende direktør i nethandelsorganisationen FDIH, Niels Ralund.

”Det er rigtig, rigtig positivt, at PostNord kaster sig over samme-dag-levering, for vi ved, at hurtig levering er noget, som kunderne efterspørger. Derfor forventer og håber jeg også, at PostNord vil implementere det som en fast service, når testperioden slutter. Det er fremtiden, hvis vi skal klare os i den globale konkurrence, hvor samme-dag-levering er en prioritet”, siger han til foreningens hjemmeside.

Det bliver bakket op af Brian Andersen fra Matas, som i samarbejde med Burd Delivery har tilbudt samme-dag-levering i knap et år.

”Produktet spiller selvfølgelig en rolle for, om kunderne vil have det med det samme, men prisen betyder klart mest. Kunderne vil simpelthen ikke betale ekstra for det, så det skal man være opmærksom på", siger han til fdih.dk.

Stadig mulighed for andre leveringsmetoder
Det er dog også fortsat muligt at vælge at få produktet leveret hjem dagen efter, til nærmeste udleveringssted eller til afhentning i en NEYE-butik, hvis kunden foretrækker det.

”Tidligere var vores kunder fint tilfredse med at få varen leveret efter nogle dage. Men vi kan tydeligt mærke, at efterspørgslen nu går mod, at man vil have sine varer leveret i morgen – og gerne før. Derfor synes vi, det er både oplagt og spændende at teste samme-dag-levering med PostNord for at se, om der er et marked for det blandt vores kunder”, siger Chief Digital Officer hos Neye, Jacob Breinholst, til fdih.dk.

Muligheden tilbydes i første omgang til kunder, der bor i Storkøbenhavn og et omkringliggende område fra Køge i syd, over Roskilde i vest og til Nivå i nord.

Læs også: Både hårde og bløde værdier skal bringe Burd fremad

I dag kan netbutikker indlevere varer hos PostNord frem til kl. 22 med levering den følgende dag. Det giver mulighed for, at man som forbruger kan lægge sin bestilling sent og få den leveret allerede fra næste morgen. PostNords test skal blandt andet vise, om der er efterspørgsel efter og betalingsvillighed til at få varerne leveret endnu hurtigere.

- SDN

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Lejeløsninger styrker resiliens og giver ro i maven

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

24.05.2024SCM.dk

SCM Agendaen – Det gode ERP-projekt

24.05.2024SCM.dk

Millioner skal sætte fart på cirkulær plast og ESG-udvikling

23.05.2024Zetes

Sponseret

Mediq benytter lagerløsning ZetesMedea for optimeret plukkeproce

23.05.2024Axacon A/S

Sponseret

Tjek om jeres manuelle processer er for dyre

21.05.2024KNAPP A/S

Sponseret

Hvad er intralogistik?

17.05.2024SCM.dk

Verdion køber kæmpe grund til nyt lager i Sverige

02.05.2024SCM.dk

Intelligente logistikløsninger til produktion af insektprotein

02.05.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup