Stor hæder til dansk logistikvirksomhed

Kurervirksomheden DHL er kåret af Great Place to Work® som en af Danmarks bedste arbejdspladser. I konkurrence med landets førende virksomheder har DHL sikret sig en andenplads i kategorien for virksomheder med over 500 ansatte og er det bedst placerede logistikfirma.

Det var glade medarbejdere fra DHL, der ved en prisuddeling modtog Great Place to Works anerkendelse for at være en af de bedste arbejdspladser i Danmark. Foto: DHL

23.04.2024

SCM.dk

"Vi er utroligt stolte og beærede over endnu engang at blive anerkendt som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Deres passion og engagement er hjørnestenen i vores succes, og det er deres bidrag, der driver vores virksomhed fremad”, siger Heidi Hersom, HR-direktør i DHL Express H&G.

Great Place to Work har analyseret arbejdspladser i mere end 30 år og grundlaget for deres anerkendelserne er baseret på indsigter fra omfattende medarbejderundersøgelser. Disse undersøgelser vurderer anonymt arbejdsgivere på nøgleområder såsom tillid, stolthed, fællesskab, meningsfulde værdier og effektiv ledelse. Hvert år deler op mod 12 millioner medarbejdere deres erfaringer fra omkring 10.000 forskellige virksomheder og organisationer.

Medarbejdere, der har det godt og føler sig trygge og inkluderet, skaber mere innovation og vækst i virksomhederne og effekten af deres arbejde kan derfor måles direkte på top- og bundlinje i form af mere effektive medarbejdere og færre sygedage.

"I DHL tror vi på, at en glad og motiveret medarbejder er en produktiv medarbejder, og derfor er deres trivsel vores højeste prioritet. Denne anerkendelse er ikke kun en fejring af vores nuværende succes, men også en påmindelse om vores forpligtelse til fortsat at stræbe efter det bedste for vores medarbejdere. Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at sikre, at vores arbejdsplads forbliver et sted, hvor alle føler sig værdsat, respekteret og motiveret”, siger Heidi Hersom.

Læs også: Logistikaktør går sikkerheden efter i sømmene

Både i Danmark og internationalt ligger DHL i den absolutte top i forhold til at blive set som en af de absolut mest attraktive og bedste arbejdspladser. Og de gør da også alt for, at enhver medarbejder skal føle sig godt tilpas.

”Vi er alle forskellige og heldigvis for det. Det gør vi meget for at omfavne i DHL ved at give plads og inkludere enhver uanset vedkommende køn, religiøse eller kulturelle baggrund. Vi er fælles om at løse en opgave for vores kunder, og det binder os sammen. Udover at det giver en spændende arbejdsplads, betyder vores forskellighed også, at vi er bedre til at innovere og skabe værdi, netop fordi vi ikke tænker ens”, siger Heidi Hersom.

Great Place to Work uddelte årets priser ved en storslået ceremoni torsdag aften d. 18. april 2024.

Kilde: DHL

/ PiB

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Lejeløsninger styrker resiliens og giver ro i maven

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

24.05.2024SCM.dk

SCM Agendaen – Det gode ERP-projekt

24.05.2024SCM.dk

Millioner skal sætte fart på cirkulær plast og ESG-udvikling

22.05.2024SCM.dk

Norlys arbejder på mindst ti nye ladestationer til tung trafik

21.05.2024SCM.dk

Containerskib endelig flyttet - næsten to måneder efter bro-kollaps

21.05.2024SCM.dk

Bring skal håndtere Bahnes logistikflow fra webshoppen

17.05.2024SCM.dk

Bump mod grøn el til lastbiler skal ryddes af vejen

17.05.2024SCM.dk

EU udleverer pirater til retsforfølgelse i Seychellerne

15.05.2024SCM.dk

Stena Oil indvier ny terminal i Frederikshavn

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup