Tasklet Factory har for alvor fået hul på det nordamerikanske marked

For 18 måneder siden åbnede Tasklet Factory Inc. dørene til sit første nordamerikanske kontor. Siden da er tingene gået stærkt, og virksomheden udvider nu organisationen med flytning til større kontorfaciliteter.

Marianne Berg Eisenhardt, CEO, Tasklet Factory Inc..

”De første 18 måneder med Tasklet Factory Inc. har været overvældende. Vi har formået at få fodfæste hurtigt og holde trit med en stigende efterspørgsel på Mobile WMS fra både slutbrugere og videresalg hos partnere – samtidig med at vi fastholder et højt fokus på kvalitet og service. Selvom vores forventninger til den nordamerikanske afdeling var høje fra starten, har vi faktisk overskredet vores mål på stort set alle parametre. Derfor vurderer vi, at tiden nu er den rette for at udvide både på mandskabssiden og med større faciliteter”, fortæller Marianne Berg Eisenhardt, CEO for Tasklet Factory inc. 

Pr. 1. april overtager Mathias Pejstrup det overordnede ansvar for den kommercielle organisation af Tasklet Factory Inc. i rollen som Vice President for salg. Mathias kommer fra en eksisterende rolle i Tasklet Factorys hovedkvarter i Danmark og har en bred baggrund inden for salgsledelse og salg af applikationer. Der er også tilføjet flere ressourcer på den konsulent- og supportfokuserede side af virksomheden.

April markerer også overgangen fra det eksisterende kontor i Clearwater, Florida til et større og nyrenoveret kontor nær Oldsmar, Florida. Det nye domicil er strategisk valgt på grund af den centrale placering i området Old Tampa Bay bl.a. for at tiltrække yderligere lokalt talent til det voksende team.

”Vi går nu i gang med den næste fase i vores nordamerikanske eventyr. Vores succes i fase 1 skyldes i høj grad en stor og meget talentfuld gruppe mennesker, der også fortsat er en nøgleprioritet i fase to”, forklarer Marianne Berg Eisenhardt. ”Vi har i øjeblikket åbne stillinger i både salgs- og tekniske roller og gennemgår pt. en række ansøgninger, for at få udfyldt rollerne med de rette profiler”.

Om Tasklet Factory

Tasklet Factory udvikler softwareløsninger til Mobile WMS. I mere end 10 år har virksomheden udviklet ​​mobile applikationer og integration til Dynamics 365 FO & Microsoft Dynamics AX samt Microsoft Dynamics 365 BC og Dynamics NAV.

Tasklet Factory har hovedkontor i Danmark, og virksomheden har også et salgskontor i USA. Gennem et omfattende partnernetværk distribueres Tasklet Fabrics løsninger globalt til mere end 35 lande.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: lagerstyring og WMS i 2019

Mere fra...

10.04.2024Tasklet Factory

Sponseret

Få styr på dit lager: Lagerchefens (gen)vej til succes

12.08.2022Tasklet Factory

Sponseret

Styrk din webshops succes — Kom foran med Mobile WMS

13.01.2022Tasklet Factory

Sponseret

Tasklet Factory leverer rekordregnskab

30.09.2021Tasklet Factory

Sponseret

Tasklet Robots ser dagens lys: Skal udbrede dansk robotkomet

17.02.2021Tasklet Factory

Sponseret

Produktionsmodulet i Mobile WMS

21.12.2020Tasklet Factory

Sponseret

Det kan betale sig at investere i automatiseringsteknologi