UPS skruer op for servicen med nyt dronefirma

Den amerikanske distributionsgigant UPS har annonceret en større udbygning af sine services i form af bl.a. 12.000 nye afhentningssteder, levering og afhentning syv dage om ugen, og ikke mindst oprettelsen af et nyt droneselskab med fokus på hjemmemarkedet.

UPS flyver i dag med droner på et hospital i North Carolina. Med sit nye droneselskab og en certificering fra FAA på plads, regner virksomheden med at kunne udvide den service betragteligt. Foto: UPS.

06.08.2019

SCM.dk

’Den mest omfattende udrulning af nye kundeservices og kapabiliteter i virksomhedens nyere historie’. Sådan præsenterer den amerikanske distributions- og logistikgigant UPS selv den stribe nye tiltag, selskabet præsenterede i forrige uge, og som skal understøtte fortsat indtjening og vækst.

Læs også: UPS kommer positivt ud af 2. kvartal

Ifølge UPS er de nye løsninger designet til det, virksomheden fremhæver som ’strategiske markeder’, der blev udpeget på sidste års Transformation Conference: smv’er, e-handel og lande med høj vækst globalt, samt sundheds- og behandlingssektoren.

For at styrke selve kerneforretningen investerer UPS stort i at forbedre materiel, shippingformer og teknologiske ressourcer for at nedbringe transittiden for sine forsendelser, ligesom man udvider tidsrammen for indlevering af pakker til udbringning dagen efter.

Fra d. 1. januar 2020 bliver det desuden muligt for UPS’ kunder, herunder de private, at få afhentet og leveret pakker syv dage om ugen, med en udvidelse af den eksisterende lørdagsservice til hele weekenden i langt flere byer. Flere medier peger på, at det kan ses som en reaktion på FedEx’ udmelding af en tilsvarende service tidligere i år.

Det er ikke mindst i luften at UPS vil vokse. Selskabet føjer således 10 mio. pund (ca. 4.500 ton) til sin eksisterende luftfragtkapacitet, og forventer i år at modtage 11 nye fragtfly ud af de 44, man har bestilt. Indtil videre har man fået de 18, og de sidste ankommer i løbet af 2022.

Når det kommer til afhentning og aflevering af pakker til og fra pakkebokse, så vil UPS gøre sit netværk betydelig mere finmasket i den kommende tid, hvor 12.000 nye lokationer vil blive føjet til systemet. På verdensplan nærmer UPS sig 80.000 steder, hvor kunder kan hente eller aflevere pakker.

Endelig vil UPS også løfte sit droneleveringsprogram betydeligt. Derfor etablerer virksomheden et nyt datterselskab, UPS Flight Forward, Inc., for at kunne opskalere driften på området gennem en såkaldt Part 135-certificering, som man har ansøgt de amerikanske luftfartsmyndigheder FAA om.

Med certificeringen på plads kan UPS flyve med droner uden for operatørens synsfelt, om natten, og med et ubegrænset antal droner og operatører samtidig, ligesom det vil give selskabet mulighed for at udvide den service, man i dag leverer på hospitalet i Raleigh i North Carolina til andre lokationer.

Læs også: DHL starter dronelevering i Kina

”Det er en spændende og tempofyldt til for UPS, når vi drager fordel af den exceptionelle styrke i vores teknologi og innovation for at introducere markedet for nye, industriledende kompetencer. Vi har endnu flere spændende løsninger på vej. UPS vil fortsat være en uundværlig partner ved at skabe værdi for vores kunder, ansatte og aktionærer gennem hastighed, teknologi og stabil drift”, siger CEO for UPS, David Abney.

-AK

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

19.07.2024SCM.dk

ADP får 50 millioner kroner til havneudvidelse

19.07.2024SCM.dk

Cybersikkerhedsområdet får mange millioner til talentudvikling

03.07.2024Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Modstandsdygtighed sat på formel

01.07.2024TrueCommerce

Sponseret

Nyt om PEPPOL

28.06.2024SCM.dk

Logistikgigant fortsætter med fyldte ordrebøger

25.06.2024SCM.dk

Geodis Danmark skifter til vedvarende energi

20.06.2024SCM.dk

Er der et liv efter compliance?

18.06.2024SCM.dk

Korte værdikæde-tjek skal bidrage til mere cirkulære forsyningskæder

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup