UPS skruer op for servicen med nyt dronefirma

Den amerikanske distributionsgigant UPS har annonceret en større udbygning af sine services i form af bl.a. 12.000 nye afhentningssteder, levering og afhentning syv dage om ugen, og ikke mindst oprettelsen af et nyt droneselskab med fokus på hjemmemarkedet.

UPS flyver i dag med droner på et hospital i North Carolina. Med sit nye droneselskab og en certificering fra FAA på plads, regner virksomheden med at kunne udvide den service betragteligt. Foto: UPS.

06.08.2019

SCM.dk

’Den mest omfattende udrulning af nye kundeservices og kapabiliteter i virksomhedens nyere historie’. Sådan præsenterer den amerikanske distributions- og logistikgigant UPS selv den stribe nye tiltag, selskabet præsenterede i forrige uge, og som skal understøtte fortsat indtjening og vækst.

Læs også: UPS kommer positivt ud af 2. kvartal

Ifølge UPS er de nye løsninger designet til det, virksomheden fremhæver som ’strategiske markeder’, der blev udpeget på sidste års Transformation Conference: smv’er, e-handel og lande med høj vækst globalt, samt sundheds- og behandlingssektoren.

For at styrke selve kerneforretningen investerer UPS stort i at forbedre materiel, shippingformer og teknologiske ressourcer for at nedbringe transittiden for sine forsendelser, ligesom man udvider tidsrammen for indlevering af pakker til udbringning dagen efter.

Fra d. 1. januar 2020 bliver det desuden muligt for UPS’ kunder, herunder de private, at få afhentet og leveret pakker syv dage om ugen, med en udvidelse af den eksisterende lørdagsservice til hele weekenden i langt flere byer. Flere medier peger på, at det kan ses som en reaktion på FedEx’ udmelding af en tilsvarende service tidligere i år.

Det er ikke mindst i luften at UPS vil vokse. Selskabet føjer således 10 mio. pund (ca. 4.500 ton) til sin eksisterende luftfragtkapacitet, og forventer i år at modtage 11 nye fragtfly ud af de 44, man har bestilt. Indtil videre har man fået de 18, og de sidste ankommer i løbet af 2022.

Når det kommer til afhentning og aflevering af pakker til og fra pakkebokse, så vil UPS gøre sit netværk betydelig mere finmasket i den kommende tid, hvor 12.000 nye lokationer vil blive føjet til systemet. På verdensplan nærmer UPS sig 80.000 steder, hvor kunder kan hente eller aflevere pakker.

Endelig vil UPS også løfte sit droneleveringsprogram betydeligt. Derfor etablerer virksomheden et nyt datterselskab, UPS Flight Forward, Inc., for at kunne opskalere driften på området gennem en såkaldt Part 135-certificering, som man har ansøgt de amerikanske luftfartsmyndigheder FAA om.

Med certificeringen på plads kan UPS flyve med droner uden for operatørens synsfelt, om natten, og med et ubegrænset antal droner og operatører samtidig, ligesom det vil give selskabet mulighed for at udvide den service, man i dag leverer på hospitalet i Raleigh i North Carolina til andre lokationer.

Læs også: DHL starter dronelevering i Kina

”Det er en spændende og tempofyldt til for UPS, når vi drager fordel af den exceptionelle styrke i vores teknologi og innovation for at introducere markedet for nye, industriledende kompetencer. Vi har endnu flere spændende løsninger på vej. UPS vil fortsat være en uundværlig partner ved at skabe værdi for vores kunder, ansatte og aktionærer gennem hastighed, teknologi og stabil drift”, siger CEO for UPS, David Abney.

-AK

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Lejeløsninger styrker resiliens og giver ro i maven

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

22.05.2024SCM.dk

Vi kommer ikke i mål ad frivillighedens vej

22.05.2024SCM.dk

90 millioner kroner skal styrke dansk tech innovation

21.05.2024SCM.dk

Månedens udfordring: 4 KPI’er skal skabe succes for COOP’s drift

18.05.2024SCM.dk

Flere kommuner arbejder med CO2-reduktion i indkøb

17.05.2024SCM.dk

Stål- og teknikgrossist får godkendt forpligtende klimamål

16.05.2024SCM.dk

Wavin: EPD´er er blevet et konkurrenceparameter

16.05.2024EAB Lagerindretning

Sponseret

SÅDAN FÅR DU MEST UD AF DIN LAGERHAL

15.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup