Verdensmarked spilleren FlowCon International får Apport WMS.

FlowCon International får Apport Enterprise, hvor løsningen dækker alle funktioner af FlowCons lagerstyring og -logistik.

FlowCon International får Apport Enterprise WMS. Foto: Apport Systems A/S

Vi er utrolige stolte af, at FlowCon International har valgt os, som deres fremtidige logistiksparringspartner,” udtaler Asger Sandberg Petersen, CSO hos Apport Systems. 

FlowCon har rødder helt tilbage i midt 80’erne, hvor de siden da har opfundet FlowCon PICV-konceptet, også forstået som Pressure Independent Control Valve-konceptet, samt introduceret verdens første PIVC i 1994. 

Til dig, der måske sidder og gnider hagen over, hvad en PICV er og gør: en PICV er en trykuafhængig kontrol ventil. Ventilen muliggør modulerende kontrol af flow, og evner at opretholde en konstant flow, selv med trykforskellenes udsving på tværs af ventilen. 

Altså, PIVC-konceptet hjælper bl.a. med at reducere energiomkostninger, øge komfort i en bygnings varme- og kølesystemer og reducere det miljømæssige fodaftryk.

FlowCon er i dag den største installatør af dynamiske trykuafhængige ventiler med mere end 10 millioner ventiler i drift i over 60 lande verden over. 

Apport skal levere vores Apport Enterprise løsning til FlowCon International, hvor løsningen dækker alle funktioner fra vare ind til vare ud af FlowCons lagerstyring og -logistik. 

Vi glæder os til at få lov til at levere et system og ekspertise viden, der skal og kan være med til at understøtte FlowCons fremtidige vækst,” lyder det fra  Asger.

#Partnership #YourEnvironmentOurCommitment #InnovativeCleverness #WMS

Mere fra...

19.04.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Skru op for din plukkehastighed

02.04.2024Apport Systems A/S

Sponseret

PWT opnår bemærkelsesværdig lageroptimering med Apport WMS

18.03.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Episode 2 Fremtiden for lagerstyring: AI og automatisering

19.02.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Episode 1 Fremtiden for lagerstyring: AI og automatisering

31.01.2024Apport Systems A/S

Sponseret

P/H Poul Hansen får Apport Systems Enterprise lagerstyring.

30.01.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Matas' vej til effektiv lagerstyring