BMW indfører ny digital platform for den kundevendte forsyningskæde

Signicat, den internationale leder inden for digital identitet, transformerer det europæiske landskab for bilsalg med en teknologidrevet og kundecentreret købsproces for BMW Group.

Med verdens mest omfattende portefølje af løsninger til digital identitets- og bedrageriforebyggelse gør Signicat det muligt for slutbrugere at verificere deres identitet og underskrive dokumenter elektronisk. Foto: Signicat

17.06.2024

SCM.dk

I de senere år har bilproducenter, der sigter mod en global model, introduceret adskillige processer i deres forsyningskæde, såsom underskrivelse af kontrakter, som tidligere blev håndteret gennem bilforhandlere. Det viser en stærk forpligtelse til at transformere bilsektoren ved at sætte slutbrugeren i centrum med en strategi, der fokuserer på kundeoplevelsen.

Med en fremadskuende tilgang holder BMW Group sig opdateret med de tendenser, der påvirker bilsektoren, såsom bæredygtighed og digitalisering. Samtidig imødekommer BMW Group samfundets stigende krav om en unik og problemfri brugeroplevelse.

"BMW Group er et verdensledende bilmærke, som vi arbejder med i Europa. Vi er begejstrede for at assistere BMW Group på deres rejse mod at transformere industrien og være en del af en forandring, der fokuserer på at levere problemfri oplevelser til deres brugere", siger Arne Vidar Haug, Head of Global Solutions & medstifter af Signicat. 

"Hos Signicat tager vi højde for hver enkelt virksomheds behov og krav, hvilket er grunden til, at Signicat Global Solutions-teamet designer skræddersyede globale identitetsløsninger. Vi er mere end bare løsningsudbydere; vi er strategiske konsulenter inden for identitetsverifikation”, tilføjer han.

Med verdens mest omfattende portefølje af løsninger til digital identitets- og bedrageriforebyggelse gør Signicat det muligt for slutbrugere at verificere deres identitet og underskrive dokumenter elektronisk. Dette er muligt gennem digitale identiteter, biometrik og elektronisk dokumentverifikation, hvilket gør det muligt for brugere problemfrit at lave juridisk bindende elektroniske underskrifter på deres kontrakter, alt sammen gennem ét enkelt indgangspunkt. Signicats "Global Solutions"-forretningsenhed specialiserer sig i at levere avancerede globale onboarding-løsninger, der er kompatible med anti-hvidvaskningsregler.

"Vi har arbejdet tæt sammen med BMW Group og leveret et team af eksperter i digital identitet for at rådgive dem på teknologiske og regulatoriske niveauer", siger Asger Hattel, CEO hos Signicat.

"At have en end-to-end løsning til kundens indskrivningsproces tilbyder adskillige teknologiske, operationelle og regulatoriske fordele, men det er også en måde at forebygge svindel eller datakorruption gennem en problemfri og komplet proces”.

Læs også: Autoværksteder får hjælp til at optimere logistikdriften

Signicat er en veletableret og anerkendt leverandør med en sikker anti-hvidvaskløsning med globale kapaciteter. Valget af Signicat skyldes deres uovertrufne tilbud i Europa og deres globale kapacitet til skalerbare og kompatible løsninger i 24 lande på tværs af BMW Group, inklusive Tyskland. 

Kilde: Signicat

/ PiB

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

22.07.2024SCM.dk

Reachstacker løfter 180 ton for Blue Water Shipping

19.07.2024SCM.dk

ADP får 50 millioner kroner til havneudvidelse

05.07.2024SCM.dk

Ny supercomputer skal hjælpe Danmark med klima- og sundhedsudfordringer

04.07.2024SCM.dk

Nye 3D-printede rør mindsker energitab i kølesystemer

03.07.2024TrueCommerce

Sponseret

Digitaliser din supply chain

02.07.2024TrueCommerce

Sponseret

En introduktion til elektronisk fakturering

02.07.2024Norris Print-Tech A/S

Sponseret

ZEBRA HC20 OG HC50 håndterminaler til pharma/healthcare

02.07.2024SCM.dk

Få styr på it-sikkerheden og undgå cyberangreb

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup