Dansk tech virksomhed slår rod i Grækenland

Den største e-handelsplatform i Grækenland, Skroutz, tilbyder nu deres kunder at hente pakker i pakkebokse, der er leveret af danske SwipBox.

SwipBox’ kunder er oftest logistik-operatører og Skroutz er derfor en ny type kunde. Foto: SwipBox.

12.04.2022

SCM.dk

Det er kun 3 år siden, danske SwipBox lancerede de batteridrevne pakkebokse i Danmark, som går under navnet, Nærboks. I dag har SwipBox installeret tusindvis af de app-opererede pakkebokse i hele verden.

Infinity boksene kan findes i flere lande både inden for og uden for EU, og nu er 7. EU-land netop tilføjet, nemlig Grækenland, hvor den græske e-handelsplatform, Skroutz, i marts måned installerede de første danske Infinity pakkebokse. Disse bokse er kun de første i et landsdækkende netværk af pakkebokse, der skal gøre det endnu nemmere at hente pakker bestilt online.

Læs også: Pakkebokse er i kraftig vækst

Det unikke ved den græske spiller er, at Skroutz har kontakten med forbrugerenunderhele kunderejsen –lige fra onlinekøbet på Skroutz’ egen website til selve leveringen, idet Skroutz også har egen kurérvirksomhed.

”Pakkeboksene vil understøtte skaleringen af vores kurerservice, samtidig med vi vedligeholder vores robuste kundetilfredshed. Det er komplekst at skalere et pakkeboks netværk, og vi tror på, at SwipBox’ Infinity løsning vil minimere installationstiden og dermed muliggøre hurtigere skalering”, siger Stefanos Katsimpas, Business Director ved Skroutz Last Mile.

SwipBox’ kunder er oftest logistik-operatører og Skroutz er derfor en ny type kunde, hvilket blotviser at markedet for pakkebokse vokser og modnes lige nu:

Læs også: Postnord optrapper på pakkeområdet med opkøb af Nærboks

”Der er plads i markedet til at tænke nyt og anderledes, hvilket vores partnerskab med Skroutz tydeligt understreger. SwipBox er en tech-virksomhed, der kan levere til hele værdikæden, og vi er glade for at tage et så innovativt skridt med en nytænkende partner som Skroutz Last Mile!, fortæller Kasper Cort, CCO ved SwipBox, og fortsætter:

”Vi er ikke i tvivl om, at Skroutz kun er den første ud af mange e-handelsplatforme med egen levering, der ser Infinity som attraktiv, idet løsningen gør det komplekse simpelt, og skaber stor værdi for kunden og slutbrugeren”.

- KCP

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

12.07.2024SCM.dk

Flot vækst og generationsskifte hos Eryk A/S

11.07.2024SCM.dk

Fremtidens transport har flere udfordringer end blot elektrificering

02.07.2024EAB Lagerindretning

Sponseret

EAB HJÆLPER OATLY MED AT LEVERE PRODUKTER MED MINIMALT KLIMAAFTRYK.

28.06.2024SCM.dk

Bulkcarrier ramt af overfladedrone i Det Røde Hav

27.06.2024SCM.dk

Maersk chartrer containerskib for 150.000 dollar per dag

26.06.2024SCM.dk

DSV og UNICEF indgår partnerskab for at sikre adgang til vitale forsyninger for børn over hele verden

24.06.2024SCM.dk

Houthier angriber mål i Haifa

24.06.2024SCM.dk

Returlogistikaktør vil erobre Danmark med plastpaller

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup